Kendisi gibi oyuncu olan kızıyla ekran önünde yanyana gelen Akdağ, sözü genellikle kızına bırakmayı tercih etti.

Reklam filmlerinden de tanınan Zeynep Akdağ, daha önce Aşk Her Yaşta ve Ayrılık dizilerinde de rol almış ve son olarak da Selena dizisinde 'kötü kadın' Ceren öğretmeni oynamıştı.

Recep Akdağ, kızının oyuncu olmasından çok mutlu olduğunu ifade ederek en büyük heyecanının da Selena dizisinde karşılıklı oynamak olduğunu anlattı. Akdağ, "O bana en büyük hediye, müthiş" açıklamasını yaptı.

Küçük bir canlı yayın kazası!

Bu arada Derya Baykal, Zeynep Akdağ'ı tanıtırken genç oyuncunun oynadığı bir reklam filmiyle dikkatleri çektiğini söyledi. Tam bu esnada 'Eti Browni' diyen Zeynep Akdağ'a müdahale eden Baykal, canlı yayında reklama giren bu sözler üzerine zor durumda kaldı. "Zeynep atıldın, çık! Mahvettin ortalığı! Sen RTÜK diye bir şey duymadın mı? Rezil olduk! Kapanacağız!" diyerek bir anda sesini yükselten Derya Baykal, ekran başındakileri esprili bir üslupla yaptığı bu konuşmayla çok güldürdü. Baykal sonra söylediğinden pişman olan ve şaşıran Zeynep Akdağ'a sarılarak "Tamam o konuyu geçiyoruz" dedi ve konuğunu sakinleştirdi.

Programın ilerleyen dakikalarında RTÜK'e esprili bir dille tekrar seslenen Derya Baykal, "Pek güzel RTÜK amcaları, gerçekten çok güzel. Hakikaten onun kusuruna... Daha tecrübesiz, acemi. Biz de o günlerden geçtik. Ben hala bazen böyle, oluyorum (Eliyle ağzını kapatıyor) Oldum mu siz anlayın, orada bir şey var gibi" diye konuştu.

Bu arada Derya Baykal, Zeynep'i, bundan sonra katılacağı yayınlarda marka ismi kullanmamaya dikkat etmesi konusunda uyardı.

Televizyon Gazetesi