Zaman zaman rakibinden üstün bir oyun sergileyen Aydınspor 1923 zaman zaman ise pozisyon hataları yaptı. İlk yarı 4-2-3-1 düzeniyle mücadele eden siyah-beyazlılar ikinci yarı ise Senegalli oyuncu Saliou'unun oyuna girmesiyle 4-4-2'ye döndüler. Siyah beyazlılar her iki yarıda ayrı kadrolarla mücadele etti.
Aydınspor 1923 sahaya, Emin-Berkant-Tunca-Hakan Sofuoğlu-Emre Arıcı-Emre Küçükokur-Oktay Yılmaz-Atıf-Orçun-Cahit Paşa-Alperen onbiri ile çıktı. Bozdoğan Belediyespor ise, Ömer-Ahmet-Turgay-Tekin-İbrahim-Ali Doğukan-Gökhan-Aykut-Savaş-İlkay Emir onbiri ile sahaya çıktı. İlk yarıyı Orçun, Cahit Paşa ve Oktay Yılmaz'ın golleri ile 3-0 önde kapatan siyah beyazlılar ikinci yarıda ise Saliou'nun ayağından bulduğu golle maçtan 4-1 galip ayrıldı. Saliou'nun attığı bir gol ise sayılmazken Saliou oynadığı futbolla tribünlerden alkış aldı.Siyah-beyazlılarda bir tek yeni transfer Zülküf forma giymedi.
Maç sonrası açıklama yapan Aydınspor 1923 Basın Sözcüsü Suat Deniz, "Maç boyunca 2 takım halinde oynadık. Zaman zaman sahada istenilen oyunu oynarken, zaman zaman pozisyon hataları yaptık.Bu hataları lig başlayıncaya kadar en aza indirmemiz lazım. Skora aldanmamak gerek. Grubumuzda Bozdoğan'dan daha güçlü rakiplerimiz olacak.Ayaklarımız yere basmalı" dedi.
Saliou'nun etkili oyunu hakkında da yorum yapan Deniz; "İkinci yarı oyuna giren Saliou oynadığı futbolla önemli bir güç olduğunu gösterdi. Oturma iznini almak için elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.
Antrenör Mesut Toros maç sonrası yaptığı açıklamada, "Hazırlık maçılarında eksiklerimizi görüyoruz.Maçta istediğimize yakın şeyler oldu, ancak daha hazır değiliz. Daha önce söylediğim gibi belirlediğimiz antrenman plan programımıza göre hareket ediyoruz ve edeceğiz. Oyuncularımız verdiklerimizi alıyorlar, kendilerinden şu anda memnunum" dedi.
Maç içindeki pozisyon hataları ile ilgili de konuşan Toros, "Pozisyon hataları böyle maçlarda olacaktır. Hazırlık maçlarının önemi de buradan geçiyor. Pozisyon hatalarını lige kadar daha aza indirgeyip, lige daha hazır olarak gireceğiz" ifadelerini kulandı.