Galatasaray camiası dört koldan seçime hazırlanırken, görevi sona ermekte olan yönetim ise Arda'yı isteyen Atletico Madrid ile pazarlığı iyice hararetli bir duruma getirdi. Başkan Adnan Polat, Arda'yı resmen isteyen Atletico Madrid'in Başkanı Enrico Cerezos ile masaya oturdu. Adnan Polat ile Cerezos, Arda'nın menaceri Ahmet Bulut'un katıldığı kahvaltıda yıldız futbolcunun transferi için ilk kez Çırağan Oteli'nde bir araya geldi.

Yıldız futbolcu Arda Turan'ın transferi için İstanbul'a gelen Atletico Madrid Başkanı Enrico Cereso, sabah saatlerinde Galatasaray Başkanı Adnan Polat ile görüştü. Cereso, bu sezon sakatlıklardan dolayı çok sayıda maç kaçıran Arda için teklif yaptı. Ancak ilk görüşmede sonuç alınamadı...

Yurtdışında oynamak istediğini bilinen Arda'nın, geçtiğimiz günlerde başkan Adnan Polat ile görüşerek, transferine kolaylık sağlanmasını istediği iddia edilmişti. Ancak 14 Mayıs'ta yapılacağı açıklanan olağanüstü seçimde görevi yeni yönetime devredecek başkan Polat ve ekibinin, son kararı göreve gelecek yeni yönetime bırakması bekleniyor...

TEKLİF HARİKA

Atletico Madrid'in Başkanı, Arda'nın transferi için ne denli istekli olduğunu bizzat İstanbul'a gelerek etti. Daha önce Sarı-Kırmızılı kulübe yazılı olarak 12,5 milyon euro teklif eden İspanyol Kulübü, gerekirse rakamı yüksetmeye hazır olduğunun sinyalini de verdi.

"BIRAK GİDEYİM BAŞKAN"

Arda'nın daha önce başkan Adnan Polat ile yaptığı görüşmede gitmeye son derece istekli olması ve "Beni bırak başkan diye yalvarması" Polat'ın elini kolunu bağlarken, seçim öncesinde yıldız futbolcuyu satıp satmamakta kararsızlığına sürükledi.

Mali Kongrede ibra edilmediği için büyük kırgınlık yaşayan Adnan Polat'ın, Arda'yı satması durumunda bile elde edilecek gelirin gelecek yılın mali tablosuna yansıyacak olması ve yeni gelecek yönetim kurulunun gelir hanesine yazılacak olması da ayrı bir düşündürücü etken olarak ileri sürülüyor.

Arda'nın menajerinden açıklama

Arda'nın menajeri Ahmet Bulut, Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezos ile görüşme yaptıklarını açıklarken 'Net bir şey yok. Ben şimdi bir açıklama yapamam onu Galatasaray Kulübü yapar" diye konuştu.