Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay, özel hayatıyla ilgili Vatan gazetesine verdiği röportajın bir bölümünde eşi Cem Öze'le ilk gecesini bakın nasıl anlattı.

Cem ile 2000 senesinde falan 90-60-90 adlı programda tanışmıştık. Seneler sonra Melekler Adası'nın çekiminde, sette bir araya geldik. O sıralar fingirdiyoruz da, söylemiyoruz birbirimize. Bir gün kar yağdığında ben, Cem'e dedim ki “Sevgilicilik oynayalım mı?” O da “Peki” dedi.

Birlikte alışveriş yaptık. O benim saçımı yaptı falan. Otelde mahsur kaldık. Yakında bir basket maçı vardı, “Bari oraya gidelim” dedik. Ben onu sinir etmek için basketçiler için “Ay ne yakışıklı çocuklar, şunun omuzları ne kadar güzel” diyorum. Kıskanıyor mu ölçmeye çalışıyorum aklım sıra.

Neyse akşamına da bara gittik. Çok eğlendik, dans ettik. Ben de iyice aşka geldim. İstiyorum adamı, onunla beraber olmak, dokunmak, sevgili olmak istiyorum yani. Sonra kendi odalarımıza geçtik ve bana telefon açtı, “Ne yapıyorsun?” dedi. Ben de “Eğer benimle beraber olmak istiyorsan hemen söyle kıvırma” dedim.

O da, “Hayır sadece yanında olmak istiyorum” deyince, “Tamam gel” dedim. Sonra geldi, ben de fena halde istiyorum adamı ama o istemedi. Ve bana “Sana çok yoğun şeyler hissediyorum, sen de benim gibi hissedene kadar seninle beraber olmayacağım” dedi. Sevişmedik yani. Uyandığımda fark ettim ki bütün gece onun göğsünde, kardeş kardeş mışıl mışıl uyumuşum. Bir-iki hafta sonra yemeğe çıktık ve “Ben de sana yoğun şeyler hissediyorum” dedim ve birlikte olmaya başladık. İyi taktik yapmış çocuk yani.