Sakatlığı geçmesine rağmen 11"de yer bulamayan Topuz, Samandıra"daki maç toplantısında Daum"a “Deivid benden daha mı hazır?” diye sitem etti...

Mehmet Topuz, maç öncesi “Sakatlığım geçti, hazırım. Bu maçta oynamazsam nerede oynayacağım?” diye tepki gösterdi

F.BAHÇE"NİN Diyarbakırspor ile Kadıköy"de 1-1 berabere kaldığı maçta sakatlanan ancak ağrılarına karşın Manisa maçında 81, Lille karşısında ise 18 dakika forma giyince arka adalesinde yırtık oluşan Topuz, 3 maç takımını yalnız bırakmıştı.

LİGDE 6 puan kaybedilen Bursa (2-3) ve İstanbul BŞB (1-2) ile F.Bahçe"nin Avrupa Ligi"ne veda ettiği Lille (1-1) rövanşında forma giyemeyen Topuz, çarşamba gününden beri takımla çalışıyordu. Dün maçtan önce Samandıra"da yapılan toplantıda Daum takımı açıklayınca ilk 11"de olmadığını öğrenen 27 yaşındaki futbolcu, isyan bayrağını açtı.

HOCASINA “Hazırım. İdmanlarda da çok iyi çalıştım. Neden ilk 11"de oynamıyorum? Deivid benden daha mı hazır da oynuyor? Bu maçta oynamayacaksam ne zaman oynayacağım” diye çıkıştı. Alman hocaysa “90 dakika çıkartabilecek durumda değilsin. Senden ilerleyen dakikalarda yararlanacağım” diyerek oyuncusunu sakinleştirdi.

MECBURİ İSTİKAMET

ANTALYA maçının 40. dakikasında ise Daum planladığından daha önce Topuz"u sahaya sürmek zorunda kaldı. Jedinak"la girdiği hava topu mücadelesinde rakibinin dirseği kafasına gelen Vederson, baş dönmesi şikâyetiyle oyundan alınmasını istedi. Bunun üzerine Alman hoca Topuz"a 40. dakikada formayı verdi.

GÖKÇEK KORKUTTU

GÖKÇEK Vederson ise Jedinak"la girdiği mücadelenin ardından oyunda kalmak istedi. Hatta hakem bir ara Vederson"a durumunu sordu ve Sambacı "iyiyim" işareti yaptı.. Ancak 40. dakikada Brezilyalı oyuncu değişiklik istedi. Hastaneye götürülen ve beyin tomografisi çekilen Vederson"un durumunun iyi olduğu açıklandı. - milliyet