Ankaragücü karşısında da, ikinci golün sevinci sonrasında arkadaşlarını uyardı: “Herkes yerine... Maç sonuna kadar kimse yerinden kıpırdamasın.”

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören"in “uğur”a olan inancı her geçen gün artıyor. Ceza aldığı günlerde, maçları locadan seyreden ve takımının başarılı olması üzerine bunu devam ettiren Demirören"in, bunun dışında çeşitli inanışları da bulunuyor.

Şeref tribünündeki koltuğunda oturmayıp, karşılaşmaları sürekli locadan izleyen Başkan Demirören, Ankara deplasmanında da bu geleneğini devam ettirdi. Karşılaşmayı ayakta yönetici ve arkadaşlarıyla birlikte izleyen Başkan Yıldırım Demirören"in karşılaşma süresince bir hayli heyecanlı olduğu gözlendi.

Ernst"in attığı ikinci gole bir hayli sevinen siyah-beyazlıların patronu, beraberindeki arkadaşlarıyla kucaklaştıktan sonra, “Herkes yerine, maç sonuna kadar kimse yerinden kıpırdamasın” diyerek uğur yaptığı öğrenildi. Başkan Demirören"in localardan izlediği maçlarda yönetim kurulu üyesi Mario Berk"in yanı sıra, kongre üyelerinden Orhan Ertanhan ve Üsküdar Beşiktaşlılar Cemiyeti Başkanı Cengiz Zülfikaroğlu"nu yanından ayırmaması da dikkat çekti.

"İş İnönü"de biter"

Başkanın diğer bir uğuru olan annesinin okuduğu taşı da sürekli yanında taşıdığı , her gol sonrasında taşı öperek cebine koyduğu da kaydedildi. Bobo"nun attığı son golden sonra bir hayli rahatlayan Başkan Demirören"in yanındaki arkadaşlarına, “Mutlu sona doğru adım adım gidiyoruz, az kaldı. Biraz daha sabırlı olalım, hep birlikte rahatlayacağız. Bu iş İnönü"de biter. Denizli maçına kalacağını sanmıyorum. İki rakibimizin de puan kaybedebileceği hafta. İnşallah şampiyonluk turunu İnönü"de atacağız. Hep bunun özlemi içindeyim” diye konuştuğu öğrenildi.

Ankaragücü Başkanı Cengiz Topel Yıldırım, maç bitiminde Başkan Yıldırım Demirören"i galibiyetten dolayı kutladı, “ Hayırlı olsun” diyerek jest yaptı. Başkan Demirören bunun üzerine Yıldırım"a, “Allah yardımcınız olsun” karşılığını verdi.

Siyah - beyazlı kulübün başkanının, Ankara kampında tesis konusunda kendilerine her türlü kolaylığı sağlayan Gençlerbirliği Yönetimi ve teknik heyetine teşekkür ettiği öğrenildi.

Zafere süper prim

Süper Lig"deki şampiyonluk yarışında büyük bir avantaj sağlayan Beşiktaş"ın ipi göğüslemesi halinde futbolculara süper prim dağıtılacağı kaydedildi. Türkiye Kupası"na 100"er bin dolar prim veren Başkan Yıldırım Demirören"in, şampiyonluğa ne kadar prim vereceği merak konusu olurken, bu paranın 150"şer bin doların üzerinde olacağı ileri sürüldü.

Transfer rafa kalktı

Beşiktaş Yönetimi, şampiyonluk yarışındaki iki kritik hafta nedeniyle, sezon sonuna kadar iç ve dış transfer çalışmalarını rafa kaldırdı. Takımın lig kupasına ulaşması durumunda şu anki kadronun tamamen korunacağı, sadece Teknik Direktör Mustafa Denizli"nin raporuna göre takviyeye gidileceği ifade edildi.

_Milliyet_