Büyükanıt, Başbuğ ve Pamukoğlu'nun fotoğraflarının yer aldığı bulmacının şifre sözcüğünden 'Siz Kral Değilsiniz" ifadesi çıktı
Yaptığı birçok haberle tartışma konusu olan ve son olarak Danıştay üyelerine yapılan saldırıda hedef gösterdiği iddia edilen Anadolu'da Vakit gazetesi bu kez dün yayımladığı sayısındaki bulmacayla dikkat çekti.
Bulmacada, Genelkurmay Başkanı Org. Yaşar Büyükanıt, Kara Kuvvetleri Komutanı Org. İlker Başbuğ ve Emekli Tümg. Osman Pamukoğlu'nun fotoğraflarına yer verildi. Gazetenin 14. sayfasında yer alan bulmacanın soruları yanıtlandığında şifre sözcük olarak "Siz Kral Değilsiniz" ifadesinin çıkması bulmacayı çözenleri şaşırttı.
Bulmacada, soldan sağa 2. soru olarak "Genelkurmay Başkanı ve 4.soruda Kara Kuvvetleri Komutanı, 23. soruda "Emekli Tümgeneral soruları soruldu. Soruların yanıtlanması için verilen fotoğraflarda ise Büyükanıt, Başbuğ ve Pamukoğlu'nun üniformalı fotoğraflarına yer verildi.
Gazetenin 14. sayfasında, Editör Fatih Uğurlu tarafından hazırlanan, aralarında "cahiliye döneminden putlar, ormanların en iri hayvanı, küfürde olan, gayrimeşru ilişki gibi soruların da bulunduğu bulmacada 17 kelimelik şifre sözcükten "Siz Kral Değilsiniz" ifadesi çıktı.
ANKARA ANKA