Didim"de yardımcıları ve sağlık grup başkanları ile toplantı düzenleyen İl Sağlık Müdürü Tırpancı, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Toplantıda Sağlık Grup Başkanlığı 2008 yılının ilk 9 ayında yaptığı çalışmalarla ilgili olarak Didim Kaymakamı Ali Katırcıya ve İl Sağlık Müdürü Hüsnü Tırpancıya bilgiler verdi.
Didim Ticaret Odası Konferans salonundaki toplantıya Didim Kaymakamı Ali Katırcı, İl Sağlık Müdürü Dr. Hüsnü Tırpancı, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Aydın Şenyüz, İl Sağlık Müdürlüğü"nde görevli Şube Müdürleri Dr. Kamil Yavaş, Dr. Mustafa Çam, Dr. Demet Meteoğlu, Adnan Yıldız, Celal Erez, Dr. Osman Dursun, Kuşadası Sağlık Grup Başkanı Dr. Şükrü Güngör, Germencik Sağlık Grup Başkanı Dr. Ahmet Yavaşoğlu, Didim Sağlık Grup Başkanı Dr. Erdal Ayaz, Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Nermin Erol ve Didim Merkez, Altınkum, Akbük, Akköy ve Akyeniköy Sağlık Ocaklarının sorumlu hekimleri katıldı.
Düzenlenen Bilgilendirme seminerinde konuşan Didim Sağlık Grup Başkanı Dr. Erdal Ayaz, özellikle turizm sezonunda çok yoğun olan Didim"deki çalışmalar ve ihtiyaçlarla ilgili yetkililere bilgiler verdi. Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.