Didim İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çaylak, hem iade-i ziyaret kapsamında hem de Polis Haftası dolayısıyla Didim Ziraat Odasını ziyaret etti.
Didim İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çaylak ve İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Servet Kılıç, Polis haftası dolayısıyla Didim Ziraat Odasını ziyaret etti. İlçe Emniyet Müdürü Çaylak’ı Oda Başkanı Bahattin Gökdemir ve Oda Meclis Başkanı Kemal Ak ve Meclis Üyeleri karşıladı. Ziyaretin hem iade-i ziyaret kapsamında, hem de Polis haftası sebebiyle gerçekleştirdiklerini belirte İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çaylak Polis Haftası dolayısıyla etkinlikleri sürdürdüklerini belirterek “Hafta dolayısıyla etkinliklerimiz sürüyor. Bu anlamda Polis sergisi açılışımızı yaptık, tiyatro gösterileri sunduk. Bu etkinliklerimiz değişik şekilde Pazar gününe kadar sürecek.”dedi.
Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir ise yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Tüm Polis Teşkilatının haftasını kutladı. Gökdemir Didim’in çok özel bir yer olduğunu her tarafın arazi olmasına rağmen tarım yapılacak alanın az olduğunu söylerken “Bu anlamda İlçemizde zeytinciliğin gelişmesi için çalışıyoruz. Bu anlamda zeytinin kaliteli üretilmesi, işlenebilmesi ve pazarlanması açısından çalışmalarımız sürüyor. İyi işler yapmak istiyoruz. Didim adını ve kalitesini arttırma gayretindeyiz.”dedi.