12 Haziran Genel Seçimleri’nin ardından Aydın milletvekillerini ağırlamaya devam eden Aydın İl Genel Meclisi’nin son konuğu CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan oldu. İl Genel Meclisi Eylül ayı oturumuna katılan CHP’li Tezcan, İl Genel Meclisi Başkanı Hayri Güleç ve ardından tüm İl Genel Meclisi üyeleri ile tek tek selamlaştı.
Meclis Başkanı Güleç tarafından kürsüye davet edilen Tezcan, “Bizler hep beraber hizmet yarışına çıkıyoruz. İçinizde uzun yıllardan bu yana tanıdığım kardeşlerim, ağabeylerim var. Bir duygumu bütün içtenliğimle sizlerle paylaşmak istiyorum. İnsana siyaset yaptıran en önemli duygu takdir edilme duygusudur. Bunu sizlerde yaşıyorsunuz. Ne aldığınız paranın, ne harcadığınız emeğin ne de çektiğiniz sıkıntının, harcadığınız mesai ile karşılaştırmak mümkün değildir. Bir tek ödül vardır o da takdir edilmektir. Hepimiz bulunduğumuz bölgede ihtiyacı olan insanlara hizmet edebilmenin keyfini yaşadığımız için uzun yıllar siyaset gibi bu meşakkatli işe dayanıp sabrediyoruz. Bizim parlamentodaki görevimiz gibi sizin de buradaki çalışmalarınız takdire şayan önemli bir fedakarlıktır” diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Genel Meclis Başkanı Hayri Güleç de, “Aydın ilimize, ilçelerimize, beldelerimize ve köylerimize hizmet götürme noktasında Aydınımıza temsilen tüm milletvekillerimizle diyalog ve uyum içinde çalışarak Aydın'ımıza layık olduğu seviyeye taşımak en büyük gayretimiz olacaktır. Hizmet noktalarındaki Milletvekillerimizin, İl Genel Meclisi Üyelerimizin ve Belediye Meclis Üyelerimizin tek amacı Aydın'ımıza hizmet olmalıdır. Millet menfaatleri birinci faktör olması en önemli unsurdur ve bu tür hizmetlerde bireysel menfaatler asla söz konusu olmamalıdır” şeklinde konuştu.