Aydın-Muğla yolu üzerindeki bir restoranda düzenlenen yemekli toplantıya, Aydın Valisi Kerem Al, Aydın İl Genel Meclisi Başkanı Hayri Güleç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur, İl Genel Meclisi üyeleri, Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel, İl Özel İdaresi’ne bağlı birim müdürleri katıldı. 
Aydın İl Genel Meclisi Derneği’nin ev sahipliğinde düzenlenen yemeğin açılışında konuşan Dernek Başkanı Mehmet Güler, “Ünlü Seyyah Evliya Çelebi’nin ‘Dağlarından yağ ovalarından bal akar’ diye tarif ettiği Aydın’da bundan sonra dağlarından yağ akarken dünyanın en güzel memba sularını, ovalarından bal akarken de jeotermalimizden çıkan şifa kaynağı sularımızı dünyaya sunacağız” dedi. 
Aydın İl Genel Meclisi olarak, yoğun geçen bütçe çalışmaları sonucu böyle bir etkinliğin düzenlendiğini belirten Aydın İl Genel Meclisi Başkanı Hayri Güleç, çalışmalara katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Aydın İl Genel Meclisi olarak 94 Milyon TL’lik yatırımın 60 milyon TL’sinin yatırımlara ayrıldığını ifade eden Başkan Güleç, tarım kenti Aydın’da şehirdeki tüm imkanları kırsal alana ve köylere götürmeyi hedeflediklerini yineledi. Gölet projelerinden ve tarıma ayrılan ödeneklerden de söz eden Aydın İl Genel Meclisi Başkanı Hayri Güleç, yapılan hizmetlerle hem üretimin artırmayı hem de köyden kente olan göçü önlemeye çalıştıklarını ifade etti. 
“HİZMETİN PARTİSİ OLMAZ”
Aydın İl Genel Meclisi Başkanı olarak başta kendi olmak üzere tüm mesai arkadaşlarının ‘Hizmetin partisi olmaz’ mantığı ile çalışıp hizmet verdiğini de kaydeden Hayri Güleç, “Hangi partiden olursa olsun seçilen her arkadaşımız hizmet için burada. Kendilerin fedakar çalışmalarından dolayı teşekkürü bir borç bilirim. Aydın’ın geleceğine yatırım yapmak adına oy birliği ile 3 jeotermal sahası satın aldık. Bu kapsamda fizibilite çalışmalarımız devam ediyor. Hedefimiz Aydın ve Aydınlılar için daha güzewl yarınlar hazırlamak” dedi. 
Çok güzel bir gece yaşadığını belirten Aydın Valisi Kerem Al ise, çalışmalarından dolayı İL Genel meclisi üyelerinin hepsine teşekkür ederek, önümüzdeki günlerde tüm İl Genel Meclisi üyelerini kendisinin konuk edeceğini belirtti.
20111206ay493105_01.jpg
20111206ay493105_03.jpg