AYDINPOST HABER SERVISI/Hatice Karaarslan

TEMAYÜL YOKLAMASI HİÇBİR ZAMAN NET VE KESİN KARARLAR İÇERMEZ

 
Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın İl Başkanı Sadık Atay, "Temayül yoklaması hiçbir zaman net kesin değildir.Genel Merkezimizde kamuoyu yoklamaları, mülakat ve anket gibi çalışmalarla Milletvekili aday listemiz bu şekilde belirtilmiştir. Kalben inanıyoruz ki başarılı olacağız. En az 3 Milletvekili çıkartabileceğimizi düşünüyorum" dedi.
 
 
ÇALIŞMALARIMIZA CİDDİ ANLAMDA DAHA DA HIZ KAZANDIRDIK 
 
Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanı Hulusi Şahinci, Aday listesi hakkında hiçbir sıkıntılarının olmadığını belirterek "Zaten bir ön seçim yapılmıştı,2. sırayı Genel Merkez kontenjan adayı Metin Lütfi Baydar aldı. Bu durumdan da çok memnunuz.4 milletvekili kesin çıkartacağımızı düşünüyoruz. 5 çıkarsa da sürpriz olmayacak. Çalışmalarımıza ciddi anlamda hız kazandırdık” dedi.
 
ADAY LİSTESİNDEN ÇOK MEMNUNUZ
 
Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı Hasan Muti, MHP olarak Aydın aday listesinden çok memnun olduklarını belirterek, "Genel Başkanımız çok isabetli karar vermiştir. Zaten CHP ve AK Partinin aday dağılımına, listeye baktığımızda daha çok avantajlı olduğumuzu görüyoruz. Tekrar söylemek istiyorum ki İl teşkilatı olarak çok memnunuz. Öncelikle amacımız 1.parti olmak bu da bize 3 milletvekilini garanti eder. Şuan hedefimizde 4 milletvekili var. Ve bu sayıya ulaşabileceğimize inanıyoruz" şeklinde konuştu.