CHP Aydın İl Başkanı Tunç Aytur ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, CHP Akbük Belde Teşkilatını ziyaret etti. Ziyarete Akbük Belediye Başkanı Mehmet Erçin Sandalcı, Didim İlçe Başkanı Mustafa Bekar,CHP Akbük Belde Başkanı Hakkı Şahin, İl Genel Meclis Üyeleri, Belde Belediye Meclis Üyeleri ve Akbük Belde Örgütü yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Ziyarette konuşan CHP Akbük Belde Başkanı Hakkı Şahin “Bu güne kadar beldemizi ihmal ettiniz. Sizlere bu nedenden dolayı kırgınız. Fakat Biz öyle bir örgütüz ki, bu kırgınlığımız hiçbir zaman küslüğe gitmemiştir. Kol kırılır yel içinde kalır misali, bizlerin kırgınlığı da kendi aramızda ve geçicidir” dedi.
Şahin, “Sayın İl Başkanımızın ve yönetim kurulu üyelerinin ziyareti bizleri onurlandırmıştır. Bu güne kadar beldemizi ihmal ettiniz. Sizlere bu nedenden dolayı kırgınız. Fakat Biz öyle bir örgütüz ki, bu kırgınlığımız hiçbir zaman küslüğe gitmemiştir. Kol kırılır yel içinde kalır misali, bizlerin kırgınlığı da kendi aramızda ve geçicidir. İnanıyorum ki bundan böyle ziyaretlerimiz ve dayanışmamız daha ileri seviyelerde olacaktır. Yerel seçimleri alarak çalışmalarımızın karşılığını aldık. Şimdi önümüze bakıp, yakın zamanda yapılacak olan Genel Seçimlerde İktidarı almak için çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz. Benimde inancım iktidarı alacağımıza tamdır. Sizlerden ricamız Beldelerin sorunlarına daha yapıcı ve destekleyici davranmanızdır. Bu konuda ilginizin olacağından eminiz. Bizleri ziyarete geldiğinizden dolayı Belde Örgütüm ve şahsım adına tekrar teşekkür ediyorum” diyerek duygularını dile getirdi.
CHP Aydın İl Başkanı Tunç Aytur da, “Ziyaretimizin amacı, geçtiğimiz günlerde İl Başkanı seçimi yaşadık. Bu seçimde Bana ve yönetim kurulu arkadaşlarıma vermiş olduğunuz desteğe ve gösterdiğiniz güvene teşekkür etmek içindir. Ben şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına, özellikle gösterdiğiniz güvene teşekkür ediyorum. Önümüzde bir genel seçimler var. Aydın İli, ilçe ve beldeleriyle yine birlik ve beraberlik içersinde, yerel yönetimlerin çoğunluğunu aldığımız gibi, iktidarı almak için çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz. Bu seçimlerde iktidarı alacağımıza inancım tam. Uzun yıllar Aydın"da belediye Başkanlığını alamadık. Geçtiğimiz yerel seçimlerde Aydın Merkezde ve birçok İlçe ve beldelerde Belediye Başkanlıklarını alarak çalışmalarımızın sonucunu iyi bir şekilde elde ettik. Yola devam. İnşallah Önümüzdeki Genel seçimlerde iktidarı alarak Ülkemize hizmete devam edeceğiz. Bundan böyle sizlerle olan ziyaretimiz ve görüşmelerimiz daha sık olacak” diye konuştu-iha