Ünlü saz ve söz ustası Ozan Nihat"in konuk sanatçı olarak katıldığı gecede MHP"nin en az 3 dönem iktidar olmasını sağlamak için tüm teşkilatlarla güç birliği içerisinde çalışmaya davet eden Atça Belediye Başkanı Mustafa Çınar “Bu gece bizim iktidara yürüyüş gecemiz olacak.

Bu günden itibaren partimizin 12 Haziran 2011 genel seçimlerinde tek başına iktidar yapmak için çalışacağız” dedi.

2 yıldır hizmet verdiği beldesinde yapılan hizmetleri eleştirenlere de seslenen Çınar, “Bizim halkımızdan gizleyeceğimiz tek bir şey yok. Her şey onların takdirindedir. Hakkımızda yapılan asılsız eleştiri ve karalama çalışmalarını kınıyorum ve onlara cevabı halkımız sandıkta verecek” diye konuştu.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Salavatlı Belde Belediye Başkanı Hüseyin Özer, MHP Aydın İl Başkanı Hasan Muti, MHP"li İl Genel Meclisi Üyeleri, il, ilçe ve beldelerin ocak başkanları ve çok sayıda partilinin katıldığı iktidara yürüyüş gecesinde yapılan açık artırmayı 520 lira ile kazanan Başkan Haluk Alıcık"ın hediyesi seçim sandığı oldu.

Hediye paketinin içinden çıkan sandığı açan Başkan Alıcık, sandıktan çıkan Türk bayrağı, MHP bayrağı ve Kur"an-ı Kerim"i görünce “Sandıktan partimiz çıktı. İnşallah genel ve yerel seçimlerde de bu günü yaşarız.

Her yıl oyunu artıran partimiz 2007"deki seçimlerde yüzde 14"lük oy oranına sahipken 2009"daki seçimlerde yüzde 20"leri aştı. Bu demektir ki partimiz 12 Haziran"da tek başına iktidar olacaktır” dedi.

Gecede yapılan konuşmaların ardından Ozan Nihat, yaklaşık bir buçuk saat süren programı boyunca partililerini sazı ve sözü ile eğlendirdi.