Aydın Merkez Kadıköy İlköğretim Okulu 5-A sınıfında okuyan Gökay ve Güray Temel isimli ikiz kardeşler ile ablaları Ceren Temel bu yıl yaz tatillerini özürlülere adadılar. Miniklerin bu büyük anlam taşıyan çalışmalarına aileleri de destek verince 3 kardeş özürlüler için 3 çuval mavi kapak topladılar. 
Topladıkları kapakları çuvallarla Hasan Efendi Mahalle Muhtarlığına getiren çocuklar, Muhtarlığın bu kapakları değerlendirmesini isteyerek, “Evden çıkamayan özürlü kalmasın” diyerek Muhtar Ertuğrul Özdemir’e teslim ettiler. 
Çevrelerinde özürlü pek çok çocuk ve yetişkinin ekonomik durumları iyi olmadığı için tekerlekli sandalye alamadığını ve bu nedenle de dışarı çıkamadıklarını belirten Temel Kardeşler, “Bizim de durumumuz çok iyi olmadığı için özürlülere ekonomik olarak yardım edemiyorduk. Ancak bu kampanya çıkınca yaz tatilimiz özürlülere adadık. Tatil boyunca Kadıköy’de ve Aydın şehir merkezinde sokak sokak dolaşıp mavi kapak topladık. Yorulduk ama faydalı bir iş yaptığımıza inandığımız için mutluyuz” diye konuştular. 
Muhtar Ertuğrul Özdemir, miniklere bu anlamlı davranışları nedeniyle