Hindistan’da yaşayan 45 yaşındaki yapışık ikizler Ganga ve Jamuna Mondal hayatları boyunca hep dışlandılar. Uzun süre göçebe bir sirkte çalıştıktan sonra tanıştıkları Jasimuddin Ahmad’la ilk görüşte birbirlerine âşık oldular ve şimdi bu üç kişi belki de dünyanın en sıra dışı ilişkisini yaşıyorlar.

Sirkte çalıştıkları süre boyunca ‘Örümcek Kardeşler’ olarak bilinen Ganga ve Jamuna, yaklaşık yedi ay önce, sirke ses mühendisi olarak gelen Jasimuddin, ikizleri gördüğü anda aşık oldu. Aslında bir okulda hoca olan Ahmad, hayatları boyunca hiçbir yere ait hissetmemiş siyam ikizlerine sıcak bir yuva verdi.

Şu an hiç olmadıkları kadar mutlu olan Ganga ve Jamuna, Batı Bengal’de, Kolkata’da, fakir bir ailenin çocukları olarak dünyaya geldiler. Aynı mideyi paylaşan ikizlerin, böbrekleri, kalpleri ve karaciğerleri ayrı. Aileleri sağlık masraflarını karşılayamadığı için gerekli tıbbi yardımı alamayan ikizler hayatlarını birbirlerine yapışık olarak geçirdiler. Eğitim de alamadıkları için seyahat eden sirklerde izleyicilere gösteri yaparak hayatlarını kazandılar.

Şimdi artık Jasimuddin’le yeni bir hayata başlayan Mondal ikizleri, Bay Hindistan adını taktıkları Ahmad’la mutlu bir yaşam sürüyor.