Kanser teşhisi konulan tiroit nodüllerini aldıran Helin Avşar, “İkinci ameliyatı oldum. İster istemez psikolojik olarak üzülüyorsunuz. Artık kanserle yatıp kalkıyorum” dedi.

Atom tedavisi görecek
Tiroit nodüllerini aldıran Helin Avşar"ın doktoru Mete Düren, “Helin Hanım"a tiroit kanseri teşhisi konuldu. Kendisine atom tedavisi uygulayacağız” demişti. Kendisini zor günlerin beklediğinin farkında olan Avşar ise şu açıklamayı yaptı

“İkinci ameliyatı oldum. Artık devamlı ilaç almak zorundayım. Bir de bu atom tedavisi var. Bu ilacı aldıktan sonra iki gün kimseyle görüşemiyorsunuz.”

Kendimi iyi hissetmeliyim
İster istemez psikolojisinin bozulduğunu belirten Avşar sözlerine şöyle devam etti: “Her geçen gün hastalıkla yaşamaya alışıyorum. Moralimi de bozmamaya çalışıyorum. Doktorum bu konuda çok iyi, bana moral veriyor ve hastalığı en ince noktasına kadar anlatıyor. Aslında bu rahatsızlığı iki yıldır biliyordum ve baktırıyordum. Ablam da üzüldü tabii, ne desin yapacak bir şey yok. Bunun için kendimi iyi hissetmem gerek. Artık kanserle yatıp kalkıyorum” dedi. (HÜRRİYET)