Adnan Polat, önceki gün yaptığı konuşmadan önce basın mensuplarına iki oyuncu daha alacaklarını söyledi. Bu isimlerden birinin yerli, diğerinin ise yabancı olmasına kesin gözüyle bakılıyor

Devre arasında 5 oyuncuyu kadrosuna katan Galatasaray, transfer çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Sarı-Kırmızılılar"ın, transfer dönemi kapanmadan iki futbolcuyla daha sözleşme imzalayacağını, Adnan Polat bizzat açıkladı. Bu oyunculardan biri yabancı olacak. Cim Bom"un kadrosunda Zapata, İnsua, Neill, Cana, Culio, Kewell, Pino, Baros, Misimovic ve Stancu olmak üzere toplam 10 yabancı yer alıyor. Yönetim, Misimovic"in sözleşmesini askıya alarak ya da bu futbolcuyu satarak kontenjanda yer açmak istiyor.

Rumen basını, Galatasaray"ın Steaua"da oynayan 22 yaşındaki Eric Bicfalvi"yi istediğini iddia etti. Başarılı orta saha oyuncusuyla Stancu"nun menacerinin aynı olmasının, Sarı-Kırmızılılar"ın işini kolaylaştırdığı ifade edildi.

İlk hedef Volkan Şen

Ancak Galatasaray"ın ilk hedefi Bursasporlu Volkan Şen. Aslında taraflar bu oyuncu konusunda bonservis bedelinde anlaştı. Tek sorun, ödeme planı. Yeşil-Beyazlılar, ücretin büyük bir kısmının peşin ödenmesi konusunda diretiyor. Galatasaray ise ya eşit taksitler halinde, ya da Barış ve Aydın"ın yanı sıra bir miktar paraya bu işi bitirmek istiyor. Volkan için pazarlıkların devam ettiği ve bu transferin birkaç gün içerisinde tamamlanabileceği belirtildi.

Hagi mutlaka istiyor

Hagi"nin Adnan Polat"la yaptığı son görüşmede, transferlerin bir an önce bitirilmesini istediği öğrenildi. Rumen teknik adamın önceliği Volkan Şen"e verdiği, Bicfalvi"nin de takıma fazlasıyla katkı sağlayacağını söylediği belirtildi.