Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Romanya'nın efsanevi yıldızı Gheorghe Hagi, teklif edilen şartlar uyarsa yeniden teknik adam olarak yeşil sahalara dönebileceğini söyledi.



Yeşil sahaları özlediğini söyleyen ünlü yıldızın şartı; çalıştıracağı takımla sözleşmenin en az iki yıl olması. Romanya'nın ünlü yıldızı Gheorghe Hagi, düzenlediği basın toplantısında yeşil sahalara dönüş sinyali verdi. Bir yıldan fazla zamandır yeşil sahalar dışında çalıştığını dile getiren Hagi, ''Yazdan itibaren beni yeniden yeşil sahalarda görebilirsiniz.'' dedi.

Bunun tamamen tekliflere bağlı olduğunun altını çizen ünlü yıldız, iki ay kadar önce Galatasaray'la anlaşmaya ramak kaldığını söyledi. Hagi, bu konuya şu sözlerle açıklık getirirken, ''İki ay kadar önce Galatasaray'la anlaşmak üzereydik, ama olmadı. Çünkü ben net söyledim; ancak ve ancak netice almaya yarayacak bir projeye imza atarım. Bu da en az iki yıllık bir sözleşmedir. Her şeyi baştan almak ve sonuna kadar gitmek için.'' şeklinde konuştu.

Roman teknik adam Galatasaray'da futbolunu bıraktıktan sonra ülkesine dönmüş, daha sonra ise Türkiye Galatasaray'da ve Bursaspor'da teknik adamlık yapmıştı.