Seher Dilovan DMC Müzik’ten piyasaya çıkardığı “Seher Vakti” isimli albümünün 2. klibini Şerif Kayran’a ait olan“Bir Seher Vakti” isimli senfonik esere çekti.

Dünyada savaşlarda ölen çocuklara bir ağıt niteliği taşıyan klibin sanat yönetmenliğini Türk Sineması’nın dev ismi Hülya Koçyiğit yaptı. Seher Dilovan kendisi için ayrı bir anlamı olan bu eserde Hülya Koçyiğit ile beraber çalışmaktan büyük keyif aldığını belirtti.

Hülya Koçyiğit böyle anlamlı sosyal sorumluluk içeren bir çalışmada yer almaktan çok mutlu olduğunu ifade ederek sözlerine şöyle devam etti: “Sevgili Seher, hepimizin ortak yarası, acısı olan savaşlarda kaybettiğimiz çocuklarımızı anlatan türküsünün klibinde bir araya gelmemizi arzu ettiğini söylediğinde hiç düşünmeden evet dedim. Şarkıdan çok etkilendim. Gerek bestesi, gerek sözleri içinde bulunduğumuz ortam, barışa muhtaç olmamız ortak acımızı anlatan böyle bir şarkıyla karşılaşınca çok etkilendim. Fikir alışverişi yaptık. Önce gerçek fotoğraflar kullanacaktık ancak ölüme, savaşa karşı olurken bu fotoğrafların kullanılmasını istemedim. Kum sanatçısı Metin Bey’in anlatımını kullanmaya karar verdik. Vicdani ve insani bir amaç için bir araya geldik ve ortaya güzel bir sonuç çıktı” dedi.