Real Madridli Arjen Robben, Fenerbahçe'nin transfer etmeyi düşündüğü oyuncular listesinde en güçlü adaylardan biri. F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım yurt dışındaki transfer çalışmalarının devam ettiğini kadrolarını iki oyuncu daha alarak takviye etmeyi planladıklarını söyledi. Laf olsun diye transfer yapmadıklarının altını çizen Yıldırım, “Mehmet Topuz, Bilica, Özer ve Bekir'i aldık. Bu oyuncuları takıma girebilecekleri için transfer ettik. Yeni oyuncuda da aynı felsefe ile hareket edeceğiz. Takıma girebilecek, direk oynayabilecek 2 oyuncu daha alacağız. Böylece transferi kapatacağız” dedi.

TEMASLAR SÜRÜYOR

Teknik direktör Daum'la görüştüklerini ve eksik mevkilere takviye yapmayı planladıklarını belirten F.Bahçe Başkanı, “Biz orta saha bakıyoruz. Stoper ve sol tarafa da oyuncu alabiliriz. Teknik direktörümüz bize 5 oyuncu ismi verdi. Sportif direktörümüz Aykut Kocaman da bu konuda çalışmalar yapıyor” diye konuştu. Lugano konusuna da açıklık getiren Yıldırım, “Görüşmek istiyorlar. Kulübün menfaatine uyuyorsa anlaşırız” ifadelerini kullandı.

Aykut Kocaman'dan 2. Brezilya seferi

F.Bahçe Sportif Direktörü Aykut Kocaman, dün akşam apar topar Brezilya'ya yeniden gitmek üzere yola çıktı. Brezilya Ligi'nde futbolcu takibine devam edecek Kocaman, dönüşte raporunu sunacak.

Hamit Altıntop Münih'te kalıyor

Bayern Münih'in Türk yıldızı Hamit Altıntop, F.Bahçe'ye geçeceği iddialarını bir kez daha yalanladı. Kicker'e konuşan milli futbolcu, “Böyle birşey söz konusu değil. Burada kalıyorum” dedi. - yenişafak