Eğlencenin günü değişti, “Bizim Yenge” cumartesi ekranına taşındı.

Başrollerini Şebnem Bozoklu ve İlker Aksum’un paylaştığı dizi, bu akşam üçüncü bölümüyle Kanal D ekranında olacak. Annesi ve karısı arasında kalan Bahri’nin zor anları, ekran başındakilere kahkahalar attıracak!

Kanal D’nin yeni dizisi “Bizim Yenge”, sezona iddialı başladı. Şebnem Bozoklu, İlker Aksum, Tülin Özen, Yetkin Dikinciler ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun rol aldığı komedi dizisi, ilk iki bölümüyle tüm Türkiye’yi ekran başına kilitledi ve reyting listesinde rakiplerini açık ara geride bıraktı.

Belalı kayınvalidesi ve eşinin sekiz erkek kardeşiyle baş etmeye çalışan Filiz’in komik hikâyesini anlatan dizi, bugünden itibaren cumartesi akşamları seyirci karşısına çıkacak. Yapımcılığını Erol Avcı’nın, yönetmenliğini Aydın Bulut’un üstlendiği “Bizim Yenge”, artık hafta sonu ekranına neşe getirecek. Dizinin bu akşam yayınlanacak üçüncü bölümünde ise kahkaha yüklü gelişmeler yaşanacak. İşte yeni bölümün konusu:

BAHRİ SIRAT KÖPRÜSÜNDE!

Fikrini değiştirmeyen Filiz, ayrı eve çıkmaya kararlıdır. Bahri’yi harekete geçirmek için türlü numaralar yapar. Bahri’nin derdi ise bunu annesine nasıl kabul ettireceğidir. Annesiyle konuşmamak için bin bir dereden su getirir. Bahri için sırat köprüsü; bir tarafta karısı diğer tarafta annesi, geçerse cennet, geçemezse hayat cehennemdir!

KAZANANI OYLAR BELİRLEYECEK

Bahri, Filiz’in de baskısıyla daha iyi bir iş bulup eve çıkma konusunda elini güçlendirmek için kolları sıvar. Aklına gelen her yolu dener, türlü yerlere girip çıkar ama başına gelmeyen de kalmaz. Ev meselesini öğrenen Mehpare Hanım’ın ise oğlunu bırakmaya hiç niyeti yoktur. Filiz ile iyiden iyiye çekişmeye başlar. Sonunda topu çocuklara atar ve onların da onayının alınması gerektiğini söyler. Ne de olsa annelerinin bir dediğini iki etmezler diye düşünür. Sonuçta evde bir oylama yapılmasına karar verilir. Ve eğlenceli koşuşturmaca da böylece başlar.

RÜŞVETLER... ŞANTAJLAR...

Mehpare Hanım da Filiz de altın değerindeki her bir oyu almak için yapmadıklarını bırakmazlar. Rüşvetler, şantajlar havada uçuşur. Filiz, bir yandan da Adem’i ikna etmesi için Zeyno’ya güvenir. Zeyno ile Adem arasında ise raflar, dolaplar derken bambaşka bir çekişme sürüp gider. Bu sırada Filiz ile Zeyno, Adem’le ilgili çok önemli bir sırrı öğrenirler. Kararların sürekli değiştiği bu oylama sürecinin galibi acaba kim olacaktır?

SETTE DÜŞMAN SOKAKTA DOST

“Bizim Yenge”de birbiriyle hiç geçinemeyen gelin ve kaynanayı Şebnem Bozoklu ile Ayşenil Şamlıoğlu canlandırıyor. Senaryo gereği kanlı bıçaklı olan iki oyuncunun arasından gerçekte ise su sızmıyor! Bozoklu, “tam bir çılgın” dediği Şamlıoğlu ile çekim bittiği anda çok iyi arkadaş olduklarını söylüyor. Şamlıoğlu ise Bozoklu’ya “Pamuk Prenses” diye hitap ediyor.

BENİM KAYINVALİDEM DÜNYA TATLISI

Geçtiğimiz yıl iç mimar Emre İzer’le evlenen Şebnem Bozoklu, dizinin aksine gerçek hayatta kayınvalidesini çok seviyor: “Benim kayınvalidem dünya tatlısı!” Bir oğlu olan Ayşenil Şamlıoğlu da “Henüz kayınvalide değilim ama oğlumun evlenmesini çok istiyorum” diyor.

BAHRİ’NİN DÜNYADAN HABERİ YOK

Annesi ve karısı arasında kalan ‘talihsiz damat’ Bahri’yi canlandıran İlker Aksum, “Bahri mahallenin bıçkın delikanlısı. Taksicilik yapan, üniversite mezunu, deli dolu, iyi kalpli ama dünyadan pek de haberi olmayan biri. Anneler ‘Aklı beş karış havada’ derler ya, aynen öyle. Lakabı da ‘Jet’... Ama dizinin ilerleyen bölümlerinde Filiz onu olgunlaştıracak” diyor.