MİT eski Kontr Terör Daire Başkanı Mehmet Eymür, hakkında ortaya atılan iddialara kendisine ait 'atin.org' adlı sitede yanıt verdi. Eymür'ün MİT'ten, gazetecilere kadar uzanan 'atin mesajları' özetle şöyle:
MİT YÖNETİMİNE... Belli ki MİT'teki yöneticiler bana kızmış... Doğrudan bana söyleselerdi. Uyum gösterir, istedikleri gibi davranırdım. Keşke 'Kontr Terör Merkezi'ni bu kızgınlığa alet etmeselerdi. Kontr Terör Merkezi, teşkilatın en riskli operasyonlarını üstlenmiş ve 4 tane şehit vermiştir.

EMRE TANER'E... Benim Emre Taner yönetimiyle bir sorunum yok, Üç yıl önce Türkiye'ye döndüğümde onun yakınlığını gördüm, Ben de sıkıntı vermemek için web sayfamı pasif hale getirdim. Kendi köşeme çekildim... Ama belli çevreler rahat vermediler.

FATİH ALTAYLI'YA.... Gece Fatih Altaylı'yı dinledim. Sevilay Hanım karşısında, fırsatı yakalamış, yine atıp tutuyor. Unutmuş özür dileyen mesajlarını...

OKTAY EKŞİ'YE.... Benim "kime", "ne amaçla" çalıştığımı bilmiyor ama, Tuncay Güney'in benim hesabıma çalıştığını keşfetmiş..! Böyle bir şeyin olabileceğini düşünecek kadar gerçeklerden uzak, Hayal dünyasında yaşıyor.

AVNİ ÖZGÜREL'E.... Mahalle kadınlarının dedikodusuna benzer konuşmalar, Birbiriyle karıştırılmış olaylar... İstihbarat uzmanıymış! Ne kolay alınıyor bu sıfatlar. Yazan Ecevit de, "İstihbarat uzmanlığına" aday.

TANIMADIKLARI.... Tuncay Güney'i tanımıyorum. Doğrudan ve dolaylı hiç bir ilişkim olmadı. Fettullah Gülen'i tanımam. Savcı Zekeriya Öz'ü, yakın tarihte, ifademi almak için çağırdığı zaman tanıdım. Daha önceden hiç bir tanışıklığım olmadı.

ERGENEKON İLGİSİ... Ergenekon soruşturması ile ilgim, verdiğim ifadeler ile sınırlıdır. Sanık durumunda olan Doğu Perinçek ve grubun haricinde kimse hakkında menfi bir bilgiye sahip değilim.