AYDINPOST HABER SERVİSİ - Aydın’da bu gece sabaha karşı geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 24 yaşındaki gazeteci Mustafa Ünlü gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Acı bir günü geride bırakan Aydın basını en zor haberlerini yapmak zorunda kalırken, Ünlü’nün cenazesinde gözyaşları adeta sel oldu. 

Bilindiği gibi Nazilli’de yaklaşık 4 yıldır gazetecilik yapan ve birçok önemli araştırma haberlerine imza atan ve son olarak Nazilli’de günlük yayın hayatını sürdüren Olay Gazetesi’nin yayın yönetmeliğini sürdüren Mustafa Ünlü bu gece sabaha karşı İsabeyli Beldesi Yeşildere Mahallesi yakınlarında yönetimindeki otomobille geçirdiği trafik kazasında elim bir şekilde hayatını kaybetti.
Gece yarısı meydana gelen feci kazayı haber alan Aydın’daki gazeteciler acı haberi öğrenince adeta yıkıldı. İzmir Adli tıp kurumunda yapılan otopsinin ardından meslektaşlarının omuzlarında Koca Cami’ye getirilen gazeteci Mustafa Ünlü’nün ölüm haberini yapmak meslektaşlarına çok zor geldi.
Öğlen saatlerinde il merkezi, Nazilli ve çevresinde görev yapan gazeteciler son görevlerini yapmak üzere geldikleri Nazilli Koca Cami’de her zaman omuz omuza çalıştıkları arkadaşları için bu defa omuz omuza saf tutmak zorunda kaldılar.
Nazilli Müftüsü Hüsnü Sula cenaze namazı öncesi Gazeteci Mustafa Ünlü için helallik istedi. Baba Mehmet Nuri Ünlü ile anne Tüzin Ünlü’nün güçlükte ayakta durduğu cenaze töreninde acılı aileyi, Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve Mustafa’nın gazeteci arkadaşları teselli etmeye çalıştı.
Cenazeye vatandaşların yanı sıra, Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Nazilli belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Kaya, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Seydi Salman, Emniyet Müdürü Atıf Şahin, İhlas Haber Ajansı Aydın Bölge Müdür İbrahim Kılınç, siyasi partilerin temsilcileri ve protokol üyeleri katıldı.
Meclis çalışmaları nedeniyle cenazeye katılamayan Ak Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç da cenazeye taziye mesajı gönderip çelenk yolladı.
Koca Camii’de kılınan cenaze namazının ardından Mustafa Ünlü gözyaşları arasında Eğriboyun Mezarlığı’nda toprağa verildi.

FACEBOOK HESABI DİKKAT ÇEKTİ

Mustafa Ünlü'nün kişisel sosyal hesabına düştüğü notlar da dikkat çekiyor.

15 Aralık 2011 tarihinde Ünlü, "Ben kendi cenazeme durdum, 'er' kişi niyetine" ifadesinden sonra, "Mahşeri bekliyorum..." ifadelerini arkadaşlarına paylaşmış.

63.20111219092141.jpg

BABA: "MUSTAFA BENİM 5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUMDU"
Baba Mehmet Emin Ünlü'ye (50) tek oğlunun hayatını kaybettiği genç gazetecinin meslektaşları tarafından verildi. Gazetecilerle birlikte hastaneye gelen Baba Ünlü sinir krizleri geçirirken, "Ne kadar büyürse büyüsün, Mustafa benim 5 yaşındaki çocuğumdu" şeklinde feryat etti. 
Anne Tüzün Ünlü'ye (46) acı haber Nazilli Devlet Hastanesi'nde sakinleştirici verilerek söylendi. Acılı anne sinir krizleri geçirirken, Mustafa Ünlü'nün akrabaları ve sevenleri Nazilli Devlet Hastanesi'ne akın etti. Genç gazetecinin cenazesinin bugün toprağa verilmesi bekleniyor.
20111219ay497951_01.jpg
20111219ay497951_02.jpg
20111219ay497951_03.jpg
20111219ay497951_04.jpg
20111219a1912023_02.jpg