Beşiktaş, Turkcell Süper Ligi'nin 14. haftasında sahasında oynayacağı Ankaraspor maçı hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.

Ligde geçtiğimiz hafta sonu Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olan siyah beyazlılar teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde Ankaraspor maçı hazırlıklarına moralsiz başladı. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenmanda sol üst adelesindeki sakatlığı devam eden Tello koşu yapmakla yetindi.

Başta Fenerbahçe maçında kırmızı kart gören Cisse olmak üzere tüm futbolcuların moralsiz olduğu gözlenirken, teknik direktör Mustafa Denizli'nin de sinirli olduğu gözlendi. Denizli, antrenmanın son bölümündeki yarı sahada yapılan çift kale maçta gol yiyen takımın oyuncularına şınav çekme cezası verdi.

Bu arada Mustafa Denizli, Hırvat futbolcu Anthony Seric'i çift kale maçta oynatmayarak soyunma odasına gönderdi. Denizli, göreve geldiği günden bu yana kadroda düşünmediği ve devre arasında takımdan gönderilmesi gündemde olan Hırvat futbolcuyu antrenman maçında da oynatmazken, Seric üzgün bir şekilde soyunma odasının yolunu tuttu. Seric'in bu olayın ardından devre arasında gönderilmesinin daha da kuvvetlendiği ifade edildi.

Beşiktaş, Ankaraspor maçı hazırlıklarını yarın sabah yapacağı antrenmanla sürdürecek.