18 Kasım"da yapılacak olan Genel Kurul"da başkanlığa aday olacağını açıklayan Naci Yeşilyurt"un ekibini dikkatle inceleyeceklerini belirten başkan Cemal Özdemir, “Naci Yeşilyurt"un ekibinde bizim ceplerine harçlık verdiğimiz adamlar olursa genel kurula bile gitmeye gerek duymayız. Bu kişiler Aydınspor"un neyini kurtaracak. Genel kurul kararı alınmasaydı kulübe para bulacaktık ama Genel Kurul kararı ile doğal olarak bunu da askıyla aldık” ifadelerini kullandı.
Yaşanan gelişmeler karşısında insanları çözmekte zorlandığını dile getiren Aydınspor Başkanı Cemal Özdemir “Aydınspor"a hayırlı olacak iyi bir yönetimi kim kurarsa destekleriz. Eski başkan Tansel Önder bazı kulislerde “Benim ismim yeter” ifadelerini kullanıyormuş. Bunlar anlaşılır şeyler değil. Naci Yeşilyurt bence çok büyük bir olayın altına girdi. Ben Naci Yeşilyurt"un bu olayı kaldırabileceğine inanmıyorum” dedi.
Aydın Belediyespor Başkanı Artun Sucuoğlu"nun da Aydınspor"a başkan adaylığını değerlendiren Cemal Özdemir, “Artun bey bana Belediye Başkanı İlhami Ortekin ile konuştuğunu ve desteğini aldığını ifade etti. Artun beyin adaylığını arkadaşlarımızla oturur değerlendiririz. Belediye Başkanı İlhami Ortekin"in desteğinin böyle bir durumda geçici olmaması lazım. İlk önce Artun Sucuoğlu"nun ne yapmaya çalıştığını görmek ve değerlendirmek gerek” diye konuştu.