Edinilen bilgiye göre; Aydınspor Hüseyin Aksu Tesisleri"nde 21.00-09.00 saatleri arasında gece bekçiliği yapan görevli, dün akşam tesislere geldiğinde başta müdüriyet odası olmak üzere mutfak, teknik direktör, soyunma ve malzeme odaları ile diğer tüm salon ve dolapların karıştırıldığı gördü. Durumun bildirilmesi üzerine tesislere gelen Aydınspor Kulüp Müdürü Muammer Kırmızı ve polis ekipleri tesislerin ana girişinin zorlanmadan anahtar ile açıldığını soyunma odasına ise camın kırılarak girildiğini tespit etti.
Aydınspor"un bir spor malzemesi firmasına olan borcu nedeniyle birkaç ay önce gerçekleşen icranın ardından kalan son malzemelerin de hırsızlar tarafından talan edilmesi Aydınspor camiasında büyük bir üzüntüye neden oldu. Bu sabah Kulüp Müdürü Kırmızı nezaretinde yeniden tesislere gelen olay yeri inceleme ekipleri, hırsızların karıştırdığı dolap ve malzemelerin üzerinde parmak izi aradı. Tesislerde bulunan çelik kasayı zorlamaya rağmen açamadıkları anlaşılan hırsızların, müdüriyet odasındaki monitör ve bazı spor malzemelerini çaldıkları anlaşıldı. Tesislerden çalınan malzemelerin yapılacak envanter sayımı sonrası daha net ortaya çıkacağı kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Tesislerden çalınan eşyaların envanterini tam olarak bilmediklerini açıklayan Aydınspor Kulüp Müdürü Muammer Kırmızı, “Müdürlük ve muhasebe odalarındaki monitörler yok. Bunun dışında hocanın odası, mutfak ve futbolcu arkadaşlarımızın toplantı salonu olmak üzere her yer ve bütün dolaplar karıştırılmış. Müdüriyet odasındaki kasaya açmaya çalışmışlar ama açamamışlar. Arka taraftaki camı kırıp içerisi girmişler, soyunma odalarını ve malzemeleri talan etmişler” dedi.

“BİLEN VE TANIYAN BİRİ”
Tesislerin ana girişinin zorlanmadan anahtarla açıldığına işaret eden Kırmızı, şunları söyledi: “Eminim ki burayı bilen, tanıyan birisi. Çünkü camlarda hiçbir şekilde zorlama yok. Direk olarak kapı açılıp içeriğe girilmiş. Futbolcuların formaları hariç bütün malzemeler buradaydı. Malzemecimizle birlikte inceleme yapıp, çalınan malzemelerin bir envanterini çıkaracağız. Şuan emniyetten arkadaşlar gerekli hassasiyeti göstererek, çalışmalarını yapıyorlar” iha