ADANA"da 5 yıldan bu yana psikolojik tedavi gören 33 yaşındaki Mehmet Devrim D., kız kardeşi Pınar Dilek D."yi 60 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Olaydan kısa süre sonra polis tarafından yakalanan Mehmet Devrim D., kardeşini "İçine cin girdiği" için öldürdüğünü öne sürdü.

Olay, 100"üncü Yıl Mahallesi"nde bugün saat 13.00 sıralarında meydana geldi. İşsiz Mehmet Devrim D., güzellik salonunda çalışan kardeşi Pınar Dilek D."yi evde bulunan 2 bıçakla 60 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Olayın ardından kaçmaya çalışırken komşuların haber vermesi üzerine polis tarafından yakalanan Mehmet Devrim D."nin ilk ifadesinde "Kız kardeşimin içerisine Leyla isimli cin girmiş" dediği belirtildi. Emniyet Müdürlüğü"ne götürülen Demirci, gazetecilerin "Niye öldürdün?" sorusuna "Gerektiği için öldürdüm. Ben Leyla Dağdelen"i öldürdüm" dedi.

Kardeşlerin yaklaşık 7 yıldan bu yana aynı dairede kiracı olarak oturduğunu belirten komşuları ise, evden zaman tartışma sesleri geldiğini söyledi. Komşuları ayrıca, Mehmet Devrim D."nin girdiği KPS"den 73 puan aldığını ve işsiz olduğunu bildirdi.