BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde 3 gün önce bıçaklandıktan sonra iç organları dışarıya çıkan ve yaralı haldeyken, yürüyerek gittiği büfe sahibine “Ben ölüyorum ambulans çağırın” diyen 26 yaşındaki Naim Uysal, tedavi altına alındığı hastanede yapılan kurtarılamadı.

Akhisar Mahallesi Atatürk Caddesi'nde geçen cuma gecesi çıkan tartışmada 47 yaşındaki Ali Işık tarafından karnından birkaç kez bıçaklandıktan sonra iç organları dışarı çıkan Naim Uysal, yürüyerek açık olan bir büfeye gidip yardım istedi. Ağır yaralı olarak İnegöl Devlet Hastanesi"ne kaldırılan Naim Uysal, yoğun bakım servisine yatırıldı. Dün gece fenalaşan Naim Uysal tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayı duyarak hastaneye gelen Naim Uysal"ın yakınları sinir krizi geçirirken, bıçaklı- sopalı kavgada başına aldığı sopa darbesi sonucu beyin kanaması geçirerek, Bursa Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Ali Aşık'ın tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Soruşturmaya İnegöl Cumhuriyet Savcılığı"nca başlandı. Çağrıldığı arkadaşının yemeğinde daha önce tartıştığı Naim Uysal"ı görünce, “Bunlar bizim gibi içemez çoluk çocuk” diyerek kavgaya neden olan ve daha sonra Uysal'ı bıçaklayarak ölümüne neden olan Ali Işık, tedavisinin tamamlanmasından adliyeye sevk edilecek