Üzerinde iç çamaşarı ve eline aldığı maket bıcağı ile çıplak haldeki kız arkadaşının peşinden koşup, oteldeki eşyalara zarar veren Runevic, özel güvenlik görevlileri tarafından etkisiz hale getirildi. Polis merkezine götürülmek istenen Runevic, ekip otosundan yarım saat boyunca inmedi, güçlükle ikna edildi.

Olay, Marmaris İlçesi’ndeki bir otelde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Rusya’da yaşayan 29 yaşındaki Nadzaya Runevic, bir süre önce kadın arkadaşıyla tatil için turistik ilçeye geldi. Arkadaşıyla henüz bilinmeyen bir nedenle tartışan Runevic, tartışmanın büyümesi üzerine çantasından maket bıçağını çıkarttı. Runevic’in kadın arkadaşı çıplak halde koşarak odadan çıktı ve otelin restoran bölümüne sığındı. Arkadaşının peşinden bıçakla koşan Runevic, oteldeki eşyalara zarar verirken, özel güvenlik görevlileri tarafından güçlükle durduruldu.

BORNOZ VERİLDİ

Otel görevlileri, elindeki maket bıçağını aldıkları üzerinde iç çamaşırı bulunan Runevic’i polise teslim etti. Ekip otosuna bindirilen ve bornoz verilen öfkeli kadın turist, Çarşı Polis Merkezi’ne götürüldü. Burada ekip otosundan indirilmek istenen Runevic, polise direndi ve ağlamaya başladı. Rus rehberlerin yarım saat boyunca dil döktüğü Runevic, ekip otosundan indi. Tercüman aracılığıyla ifadesine başvurulan Rus kadın turistin, çantasındaki ilaçları gösterip şizofreni hastası olduğunu söylediği öğrenildi. Yapılan incelemede ilaçların soğuk algınlığı tedavisinde kullanıldığı ortaya çıktı. Runevic, işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere Marmaris Emniyeti Yabancılar Grup Amirliği ekiplerine teslim edildi.

Otel yetkilileri, "Otelimizde kaldığı günden bu yana taşkınlık yaparak hem çalışanlara hem de müşterilerimize rahatsızlık verdi. Şimdiye kadar ses çıkarmadık, otel içinde maket bıçağı ile çıplak arkadaşını kovalayınca bardak taştı" dedi.