Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in 12 yıllık sevgilisi Ayşegül Yıldız'la sürpriz bir şekilde nikah masasına oturması magazin gündemine bomba gibi düştü.
 
Herkes uzun yıllar birlikte yaşadığı ve oğlu İdo'nun annesi olan Derya Tuna ile evlenmesini beklerken Tatlıses sevgilisi Ayşegül Yıldız'la nikah masasına oturdu. Ünlü sanatçının sürpriz evliliği sanal aleme de bomba gibi düştü. Kimileri şaşkınlığını gizleyemedi kimileri de "Neden Derya Tuna ile evlenmedi" diye sordu...
 
İşte aralarında ünlü isimlerin de olduğu twitter'daki 'sürpriz nikah'la ilgili yorumlar...
 
Ebru Yaşar: Ibrahim tatlises aysegul yildiz evlendii.allah mesut etsin.yillardir beraberlerdi nihayet..mutluluklar dilerizO Asenayla konustum..mutluluklar diliyo tum samimiyetiyle.
 
Reyhan Karaca: İbrahim Abi evlenmis.Allah mutlu etsin insallah..:) fotografi ilk yakalayan ve yayinlayan bu seneki odulu alir bence... Artik mutlu olmak icin adim atanlara mutluluklar dileyerek mutlu olmalarini istesek..Allah kime kismet ettiyse mutlu etsin.ibrahim abiyide..
 
Ahmet Hakan: ibo bile evlenmiş.toplumumuz tıpkı mehmet ali erbil'in evlenmesi gibi ibo'nun evlenmesini de asla ciddiye alamıyor. ne iş? vay be! biz burada "palto, eldiven, bere" falan sayıklarken herif evlendi.
 
Hande Yener: Mutluluklar dilerim:) İbrahim&Aysegul Tatlises
 
Esin Övet: Aysegul Yildiz yillarce bekledi ve mukafaatini aliyor. Ibrahim Tatlises ile evleniyor. Daha ne olsun :) Yazdigim saptirilmasin, Aysegul Yildiz ve yasadiklari icin mukafat dedim. O bunun icin yasiyordu, cunku :)
 
Erol Köse: Tatlıses hastanede Ayşegül adlı sevgilisiyle evleniyor.Şok şok şok... ve pes pes pes teyid etmem zamanımı aldı ama net...Tatlısesin tüm ailesi ayağa kalktı eski eşi Derya hnm ve İdo cinnette...Daha önce Ayşegül hastaneden kovulmuştu Derya Tuna ile kavga edip olayda enteresan noktalar var.Tatlısesin bir planı oldugu kesin. Piyasaya çok borcu oldugu biliniyor...Şok şok şok
 
Daha sağlığına tam kavuşamadan yapılan bu hamle çok şeye gebe aile yada iç savaş başladı bilgiler geliyor
Şok şok şok şok... Yılın flaş nikahı aileyi bölüyor mu? Aylarca yıllarca kahır çeken Derta bile o imzayı attıramamıştı.Sır perdesi ne?
Tatlıses daha iyileşmeden evlenmesinin perde arkasını az sonra yazıcam...İdo şokta...Asena sakinleştirici ile ayakta Derya Tuna ilaçla Şahitler Yüksel Çağlar ve Fatih Terim...
 
İyileşmeden henüz apar topar olan bu nikah beraberinde bir çok soruyu akla getirdi. Ayşegül'ün dün bindiği yeni jeep akıllara sorular getirmişti.Tatlıses'in yanında vurulan Damla ile olan ilişkisi de malumdu o da şok ötesiymiş...
Tatlıses ilk eşi Adalet Hanımdan yıllar önce boşanmıştı.Adalaet, Perihan Savaş, Derya Tuna, Asena, Ayşegül Yıldız kamuoyuna malolan ilişkileriydi. Tatlıses'le Ayşegül'ün 25 yaş farkı olduğuda gelen bilgiler arasında...
 
Asena aradı Kervansaray'da program yapıyorum ..Umrumda değil dedi..Sesi de neşeliydi ...İkna oldum...
 
Tuba Ünsal: İbo kimilen evlenmis acep?
 
Metin Arolat: herkes te bir "aaaa ibrahim tatlıses evlenmişşş" durumu var..ee? sanırım ben anlamıyorum olaylardan.içimden ne güzel,mutluluklar dedim..
 
Zeynep Dizdar: Sevgili İbrahim Tatlıses'e bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Allah mesut etsin...
 
Lerzan Mutlu: Anladık evlenmıs eeee bıze ne allah mutlu etsın
 
Tanyeli: İbrahim&Aysegul Tatlises 1 ömür boyu mutlu olun:))
 
Hilal Cebeci: Ibrahım abi evlenmıs,ımparatora ve aysegule omur boyu mutluluklar dılıyorumm:)
 
Ertem Şener: FLAŞ ! ibrahim tatlıses tedavi gördüğü hastanede ayşegül yıldız ile evleniyor.
 
Şenay Düdek: Şoke oldum.Derya Tuna ile evlenmesini beklerken!A.Yildiz...Vay be!Belklyelim baklalim.Çok ilginç! Hayırlısı tabi
 
Twitter'daki diğer yorumlar..
 
* İbrahim Tatlıses evlendi Nihat Doğan da şimdi sünnet olur :):)
 
* Bazı kadınlar tam mezarcı :)))
 
* İbrahim tatlıses Evlendi. Nikah Şahitlerinden biri Fatih Terimdi.
 
* Öldü,sakat kalacak,artık şarkı söylemeyecek derken ibrahim tatlıses hastanede hasta yatağında evlendi pes:)
 
* İbrahim Tatlıses de evlendi yaw...bi biz kaldk bea..:)
 
* İbrahim Tatlıses evlendi!: magerse ne meraklı imiş bu adam
 
* İbrahim Tatlıses bile evlendi hemde kaçıncı defa, ben daha 1 kere bile evlenemedim yahu.
 
* hoppalaaaa cok lazimdi, sanki kaciyordu.
 
* ibrahim tatlıses de evlendi.. sıra bende artık
 
* ibrahim tatlıses kimle evlendi yataktan kalktı ne ara hop ya köydeki imam nihaklı karısına nooldu acep onu resmiye alsaydı ya :)
 
* meğer ibrahim tatlıses o zaman sevgilisine vurulmuş, anca normale döndüde evlendi adamcağız.. :)
 
* nereye baksam ibrahim tatlıses evlendi haberi. bize ne evlendiyse yahu adamı biz mi gerdeğe sokacaz bea.
 
* Ne oluo ibrahm tatlıses evlendi diye haber duydum ne zmn oldu yaa hahaahah ayy çatladım şoktayım aaaaaaaaaaa ne zmn bulmuş bayan .
 
* ibrahim tatlıses evlendi...o diilde öldürmeyen Allah evlendiriyo :P)
 
* Keşke Derya Tuna ile evlenseymiş.. (Rotaheber)