Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki zemin iyileştirme çalışmaları nedeniyle güçlü rakibini Ali Sami Yen Stadı'nda ağırlayacak lacivert-turunculu ekip, İstanbul'a lider gelecek Bursaspor'u geçen sezon olduğu gibi eli boş göndermek amacında.

İstanbul'a namağlup lider olarak gelecek Bursaspor, Süper Lig'de son yenilgisini geçen sezon İstanbul deplasmanında İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında aldı. Ligin 27. haftasında, 26 Mart 2010 tarihinde Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılan maçı 2-1 yitiren Bursaspor, bu karşılaşmanın ardından geçen sezon ve bu sezon oynadığı 11 lig maçından (Hükmen sonuçlanan Ankaraspor maçı hariç) 9'unu kazandı, 2'sinde berabere kaldı ve hiç mağlup olmadı.

İstanbul ekibinde sarı kart cezalısı Metin Depe ile sakatlıkları süren Barbosa, Cesario, Ergün ve Serhat Gülpınar'ın yarınki maçta da forma giyemeyecekleri, tedavisine devam edilen Cihan'ın ise karşılaşmaya yetiştirilmeye çalışıldığı bildirildi.

Ali Sami Yen Stadı'nda saat 15.30'da başlayacak maçı hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.

Maç için konuk Bursasporlu taraftarlara kapalı ve yeni açık tribünlerin ayrıldığı, bilet fiyatlarının 15 ve 25 lira olarak belirlendiği bildirildi.


AA