Paramount Pictures stüdyosu ünlü yönetmen Darren Aronofsky'nin destansı Hz. Musa (Noah) projesinin vizyon tarihini resmen belirledi. Stüdyodan yapılan açıklamaya göre filmin vizyon tarihi 28 Mart 2014. Şimdilik bu tarihte Noah dışında başka bir filmin olmadığı belirtildi.
Filmin vizyon tarihi belli olsa da henüz kadro konusunda stüdyo tarafından bir açıklama yapılmış değil. Şubat ayında başrolde Russell Crowe'un olacağı yönünde dedikodular çıkan fakat henüz resmi anlaşma imzalanmayan Noah, Eski Ahit üzerinden Hz. Nuh ve inşa ettiği geminin serüvenini anlatacak. Senaryosu yönetmenle birlikte John Logan tarafından yazılan filmin çekimlerine ise önümüzdeki Haziran ayında başlanacak.
Crowe'un projede yer alacağı kesinleşirse bu oyuncunun senarist John Logan'la Gladyatör (Gladiator) filminden sonraki ikinci projesi olmuş olacak. Tanrı'dan aldığı görevle bir gemi inşa eden ve dev bir afetten canlıları kurtaran Hz. Nuh'un hikâyesi hem yönetmeni, hem 130 milyon dolar bütçesi hem de ele aldığı konusuyla 2014'ün önemli yapımlarından biri olarak göze çarpıyor.