Yaşlılarla sohbet eden Vali Coş, yaşlıların şikayeti olup olmadığını sordu. Yaşlılardan şikayet yerine görevlilere hayır dua okuması Vali Coş"u memnun bıraktı. Daha sonra huzurevi mutfağını denetleyen Vali Hüseyin Avni Coş, buradaki yemeklerin lezzetini ve temizliğini de beğendi.
Aydın"a geldikten sonra kurumlara yaptığı sıkı denetimlerle bilinen Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, bugün ziyaret ettiği Aydın Huzurevi"ni de ayak üstü denetledi. Huzurevindeki hizmetler konusunda İl Sosyal Hizmetler Müdürü Bilal Çenet"ten bilgi alan Vali Coş, huzurevi sakinleriyle tek tek sohbet ederek gönüllerini aldı. Huzurevi sakinleri kendilerine bir şikayetiniz var mı diye Soran Vali Coş"a, “Allah"a şükür buradaki görevliler bizimle çok iyi ilgileniyorlar. Yemeklerimiz çok güzel çıkıyor. Burada bulduğumuz nimetleri bir çoğumuz kendi evinde zor buluyordu. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin” diyerek çalışanlar ve devlet için hayır dua ettiler.
Erkeklerle huzurevi salonunda çay için Vali Hüseyin Acni Coş, yaşlıların başlarının üstünde yeri olduğunu dile getirerek, onların çok iyi bakılması gerektiğini söyledi.
Bahçedeki sohbetten sonra huzur evinin yemekhanesini denetleyen Vali Coş, öğle mönüsünde bulunan bulgur pilavından isteyerek tadına baktı. Bulgur pilavını çok beğenen Vali Hüseyin Avni Coş, daha sonra aşçılara yemeklerde hangi yağı kullandıklarını sordu. Vali Coş, huzurevindeki yaşlıların sağlığı için, zeytinyağı kullanılmasını önerdi.