Didim Belediyesi Huzurevinde yapılan açılışa Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Belediye Başkan yardımcıları Salih Bankoğlu ve Ercan Atasoy, CHP’li Meclis üyeleri, TYSD Didim Şube Başkanı Deniz Baylan, TYSD Yönetim kurulu üyeleri ve aynı zamanda TYSD Yönetim kurulu üyesi olan yardımsever Eylem Aydın ile huzur evi sakinleri katıldı.

Törende konuşan Belediye başkanı A. Deniz Atabay huzur evi için asansörün gerekliliğine dikkat çekerek, “Böyle bir huzur evi içerisinde gerekli olan bir hizmeti kullanıma açıyor olmaktan mutluyum. Böyle bir hizmete açılmasına yardımcı olan TYSD yönetimine, başkanı Deniz baylan ve Aydın ailesine teşekkür ediyorum. O yüzden gösterilen hassasiyetten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Umarım huzurevi sakinleri de memnun kalacaktır. Topluma da örnek olmasını diliyorum. Gücümüz çerçevesinde bu tip hizmetler yapılmalı, önemli olan ihtiyaçların yerine getirilmesidir. Bundan sonra ele ele kol köle bu hizmetlerin yapılmasını diliyorum” dedi.

TYSD Didim Şube Başkanı Deniz Baylan ise, “Bizden istenilen yapabildiğimiz için ayrı gururu duyuyoruz. Kamu yararına bir şey beklemeden yapıyoruz, yine çalışmaya devam edeceğiz. Halkımızı da yaptığımız etkinliklerde yanımızda olmayı bekliyoruz” dedi.

Huzurevi sakinleri ise böyle bir ihtiyacın karşılanmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Konuşmaların ardından Başkan Atabay, Aydın ailesi adına Eylem Aydın’a ve Şube Başkanı Deniz Baylan’a teşekkür plaketi verdi. Törenin sonunda hizmete açılan asansör önünden poz verildi.

Sosyal medyada bu konuyla ilgili düşüncelerinizi #aydınkonuşuyor etiketiyle paylaşın, yayınlayalım! 

facebook.png twitter.png

habericiuygulamalar.jpg
20140724aw152708_01.jpg20140724aw152708_02.jpg