Hüsnü Şenlendirici, Deniz Seki"nin “Nazire ile eşofmanlarımızı giydik, Hüsnü"ye gittik” sözlerini doğruladı:

Önce çok şaşırdım daha sonra ikisinin ortasına oturdum

Deniz Seki"nin “eşofmanlı ziyaret” açıklamasına Nazire Şenlendirici “Hayal görüyor, böyle bir ziyaret olmadı” karşılığını verdi. Peki gerçek neydi? Bunun yanıtını almak için aradığımız Hüsnü Şenlendirici ziyareti doğruladı:
* O buluşma benim için çok medeni ve insanca bir görüntüydü. 1,5 yıl içinde üçümüzün yaptığı en doğru hareketti. Bu görüntünün çoktan olması gerekirdi. Sonucu her ne olursa olsun doğru bir hareket oldu. İkisini bir arada görünce çok şaşırdım, beklemiyordum. Benim için sürpriz oldu. Çok kısa bir sohbet ve konuşma oldu. Üçümüzün birbirimize soruları oldu ve cevap verdik.
* Basın mensuplarının bu görüntüyü merak edeceğini düşünerek asistanım Bülent"e resimlerimizi çektirdik üçümüz sarıldık, koklaştık.(Gülüyor) Bizden bunu mu bekliyorsunuz. Hatırlamıyorum ki heyecandan ne yaptığımı bilmiyorum. Ben ortada oturmayı tercih ettim. Önemli olan üçümüzün bir araya gelmesi değil, ikisinin bir araya gelmesiydi? Stüdyoda çalışırken, ikisi birlikte geldi ve birlikte gitti.
* Balmumcu"daki stüdyomda buluştuk. İkisinin de ses tonu güzeldi. Şarkıları La"dan söylediler. (Gülüyor) Şaka tabi. Bize yakışan oturup konuşmamız. Öküzün altında kimse buzağı aramasın. Kavga, gürültü, küfür insanların daha hoşuna gidiyor. Bizim ki daha medeniceydi.
Şenlendirici “Kavga etmelerinden korktunuz mu?” sorusunu “Öyle şeyi ikisi de yapamaz. Stüdyomda kavga olmaz” diye yanıtladı.

DENİZ SEKİ: KAVGA İSTEMİYORUM

Medenice yapılan bir hareketin bu kadar büyütülmesi çok can sıkıcı. İnsanlar kavga mı görmek istiyor Hayır, ben kavga istemiyorum.