Hapisteki Deniz Seki'yi görmek için izin alamayan Hüsnü Şenlendirici, "Bütün sanatçılar ziyaret ediyor, benim suçum ne?" dedi. "Seki sizi görmek istemiyor olabilir mi?" sorusuna ise "İmkansız" cevabını verdi..

Benim farkım ne?

Hüsnü Şenlendirici parmaklıklar ardına giremediği için isyan etti! Uyuşturucu suçundan tutuklu sevgilisi Deniz Seki'yi görebilmek için defalarca başvuru yapan ancak savcılıktan ret cevabı alan klarnetçi, "Suçum ne?" dedi. Şenlendirici, "Hukuki engel var sandım ama Ajda Pekkan, Gülben Ergen, Ebru Gündeş, Kubat ve Funda Arar izin alıp Deniz'le görüştü. Bana niçin izin verilmiyor anlamadım" diyerek tepkisini dile getirdi.

Deniz mi istemiyor?

Yasaya göre, cezaevindeki kişiyi birinci dereceden yakınları ziyaret edebiliyor. Diğer ziyaretçilerin savcılıktan izin alması gerekiyor. Savcılık hukuki sakınca görmezse, bu kişilere izin veriyor. Deniz Seki'yi ziyaret eden ünlüler de bunun örneği. Ancak tutuklu, ziyaret talebinde bulunan kişiyi 'görmek istemediğini' söyleyebiliyor. Yani Seki istemediği için Şenlendirici'ye izin çıkmıyor olabilir. (SABAH)