Beşiktaş Kulübü Denetleme Kurulu, hukukun gereklerinin ve sonuçlarının, ne pahasına olursa olsun, gelecek nesillere örnek olacak ve de spor kültürünü yaşatacak şekilde uygulanmasını talep etti.

Beşiktaş Denetleme Kurulu, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturmaya ilişkin açıklama yapıldı. Beşiktaş Kulübü internet sitesinde yer alan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“108 yıllık geçmişi şan ve şerefle dolu olan BJK'nın Denetleme Kurulu olarak hukuka güvenimiz tamdır. Soruşturması devam eden arkadaşlarımızın masumiyetine inancımızı tekrarlayarak yargılama sonucunda aklanacaklarına ve Türk adaletinin tecelli edeceğine yürekten inanmaktayız. Bu süreç içerisinde, şu ana kadar camiamızın birlik ve beraberlik içinde sağduyulu hareket etmesini büyük bir takdirle karşılıyor ve sonuna kadar 'Beşiktaşlılık Duruşumuzu' koruyacağımıza inanıyoruz.

Hukukun gereklerinin yerine getirilmesini bekleyerek, sonuçlarının, ne pahasına olursa olsun, gelecek nesillere örnek olacak ve de spor kültürünü yaşatacak şekilde uygulanmasını talep ettiğimizi kamuoyu bilgisine sunarız.”