Yeni taşındığınız evin yan dairesinde, korkunç cinayetler işlendiğini öğrenseniz ne yapardınız? Yönetmenliğini Mark Tonderai'nın üstlendiği ve başrollerde Açlık Oyunları (The Hunger Games)'nın Katniss'i Jennifer Lawrence ve genç oyuncu Max Thieriot'u seyrettiğimiz House at the End of the Street filminden yeni bir fragman daha geçtiğimiz haftasonu yayınlandı.

Korku ve gerilimi iç içe yediren film, yeni bir eve taşınan Sarah ve kızı Elissa'nın, yan dairede yakın zamanda işlenen cinayetlerin iç yüzünü öğrenme macerasını konu alıyor. Elissa, kısa sürede ablasının katliamından sağ çıkmayı başaran Ryan ile arkadaş olur ve olayların iç yüzü birbir ortaya çıkmaya başlar...
Sinemaya önce oyunculukla başlayan, sonrasında senaryo yazarlığı ve televizyon için yaptığı işlerle tanınan Mark Tonderai'nın Kapan (Hush) adlı filminden sonraki 2. uzun metrajlı işi olan yapımın çekimleri Kanada'nın başkenti Ottawa ve Ontario kentlerinde gerçekleştirildi. Senaryo ise Korku Evi (Dream House) adlı yapımda da imzası olan David Loucka'ya ait.
Filmin Türkiye vizyonu ise 21 Eylül 2012...