1 Haziran'da vizyona girecek olan Prometheus filmini merakla beklediğimiz yönetmen Ridley Scott yeni projesi The Counselor için çalışmalara başladı. Şimdiden pek çok ünlü Hollywood yıldızının ilgisini çeken projeyle Angelina Jolie ve eşi Brad Pitt de yakından ilgileniyor.
The Road ve İhtiyarlara Yer Yok (No Country For Old Men) filmlerinin uyarlandığı romanların yazarı Cormac McCarthy imzalı senaryosuyla The Counselor, ünlü bir avukatın uyuşturucu işine girerek kariyerini ve hayatını tehlikeye atmasını anlatacak. Filmde ünlü avukatı Prometheus filminde de yönetmenle birlikte çalışan Michael Fassbender canlandırırken, oyuncuya eşlik edecek diğer isimler arasında Jeremy Renner, Natalie Portman ve Javier Bardem bulunuyor.
Haziran gibi çekimlere başlanması düşünülen proje için küçük de olsa bir rol alacağı planlanan Jolie ise Uyuyan Güzel uyarlaması Maleficent filmine geçmeden önce The Counselor'ın çekimlerine zaman ayırabilir. Projeye Pitt de dahil olursa The Counselor, evli çiftin 2005 tarihli Bay & Bayan Smith (Mr. and Mrs. Smith)'ten sonra birlikte oynadıkları ilk filmleri olacak.