Bir dönem vokalistliğini yaptığı Sezen Aksu ile arası açılan Harun Kolçak sert konuştu: Sezen Hanım benim hocam olacak kaliteye sahip değil, ancak ben onun hocası olurum!

Ben 'Sezen kabilesi'nden değilim

Geçen ay annesini kaybeden Harun Kolçak önceki gün katıldığı özel bir gecede çarpıcı açıklamalar yaptı. Eskiden aynı sahneyi paylaştığı ancak bir süredir küs olduğu Sezen Aksu ile yan yana gelmemeye dikkat eden Kolçak, gazetecilerin "Eski hocanız Sezen Aksu da burada" sözleri üzerine sert konuştu: "Sezen, benim hocam olacak kaliteye sahip değil. Benim ustam Onno Tunç'tur. Ben, müzik hocasıyım. Sezen benim ustam olamaz ancak ben onun ustası olabilirim!"

Onun derdi kendisiyle

Aksu ile aralarındaki küslüğün sebebini bilmediğini de belirten Kolçak, "Benim Sezen'le sorunum yok. Sezen'in benimle sorunu var. Aslında onun derdi kendisiyle. Mesela, daha önce seslendirdiğim 'Yıllar' şarkısını yeni albümüm için istedim, vermedi. Nedenini bilmiyorum, sormuyorum da!" dedi.

Kolçak, kendisini en çok kıranın, annesinin vefatının ardından Aksu'nun, ne kendisini ne de babası Eşref Kolçak'ı aramamış olması olduğunu belirtip, "Ben, 'Sezen Cemaati' ya da 'Sezen Kabilesi'nden biri değilim. Bir ay önce annemi toprağa verdim. Sezen, bana bir başsağlığı mesajı yollamadı. Çok vefalı gibi görünür ama babamı aramadı bile..." diyerek kırgınlığını belirtti.

Parti havasında cenaze

Annesinin broşunu yakasından çıkarmayan Kolçak annesinin vefatının ardından yaşadıklarını şöyle anlattı: "Babam Gemlik'te oturuyor. Annemi orada toprağa verdik. Teşvikiye'de parti havasında geçen cenazeleri sevmeyen bir aileyiz, o yüzden kimseye duyurmadık. Baba-oğul birbirimize daha çok kenetlendik. Ruhsal tedavi görüyorum, dengem bozuldu." vatan