Beşiktaş"ta Fenerbahçe yenilgisinin şoku sürüyor. Bu sezon 3. kez liderlik fırsatını elinin tersiyle iten Siyah-Beyazlılar"da kritik sınav öncesi ve sonrası yaşanan çok ilginç gelişmeleri ise FANATİK açıklıyor.
Yer; Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri... Maçın başlamasına daha saatler var. Teknik direktör Mustafa Denizli son toplantısını yapıyor ve kadroyu açıklıyor. Bu andan sonra Sivok, Cisse ve Ernst arasında kelimesi kelimesine şu dialog geçiyor...

Cisse: Ben nasıl oynamam?Sivok: Ben ön liberoda oynayamıyorum, çok hata yapıyorum. Stoperde ya da kanatlarda daha iyiyim.
Cisse: Ben nasıl oynamam? Bu yerin en iyi oyuncusu şu an benim.
Ernst: Ben de seninle (Cisse"yi kastediyor) birlikte daha verimliyim. Bunları hocaya da söyleyelim.
Üçlü, bu zirvenin ardından Denizli"nin yanına gidiyor ve düşüncelerini aynen aktarıyor. Ancak Mustafa hoca kararından dönmüyor.

Ernst: Serdar bitik...Ardından maç başlıyor. 71. dakikada oyundan alınan Ernst, kulübeye geldiğinde antrenör Tayfur Havutçu"ya sitemde bulunuyor: Sakatlığım yoktu. Üstelik Serdar Özkan geçen haftadan moral olarak bitik durumda.
..Ve hakem son düdüğü çalıyor, Beşiktaş kaybediyor. Ümraniye"de oyuncularını karşısına alan Denizli bombayı patlatıyor:
Bizzat sizlerden kadro konusunda gelen eleştiriler benim için çok önemli. Fevkalade açık yüreklilik gösterdiniz, bunun için teşekkür ederim. Ancak benim tercihim bu yöndeydi. Ayrıca sadece üçünüz de değil. Bana Delgado, Bobo ve Tello"nun oyunu ağırlaştırdığını da söylüyordunuz.
Önümüzde 4 maç kaldı. Eğer 12 puan alıp şampiyon olamazsak, demek ki sizler haklısınız. Ben şampiyon olacağız diyorum. Olamazsak da kararım net; teknik adamlığı bırakacağım.

FANATİK ÇOK ÖZEL
Orhan Yıldırım