Genç golcü maçta Rıza Çalımbay ile girdiği diyalogla ilgili olarak, ''Bana, 'Taçlarda kenara gel' dedi. Ben hocada panik gördüm. 'Hocam gol atacağım, rahat ol' dedim. Gol olur, 90. dakikada da olur, ama yememek lazım. Ama bakınca yediğimiz gollerde de hata görmüyorum'' dedi. Rakip taraftarların kendisine küfür etmesi ile ilgili olarak da Batuhan, ''Kendilerini vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum'' ifadesini kullandı.

Batuhan sahaya kazanmak için çıktıklarını da dile getirerek, ''Anadolu takımları beraberlik için çıktığı zaman buradan puan alamaz. Eksik oldukları bir günde Fenerbahçe'ye ağır bir darbe vermek istiyorduk. 5-6 atakları vardı, kötü oynuyorlardı ve kalemize gelemiyorlardı. Ancak olmadı, puan alabilirdik. Son paslar ve vuruşlarda başarısız olduk. Golüm işe yaramadı, yenildiğimiz için çok üzgünüm'' diye konuştu.

ÜNAL: "OYUNUN HAKKI BERABERLİKTİ" Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ise "Oyunun hakkı beraberlikti" dedi. Ünal, sözlerini "Bugün savunmada çok hata yaptık, forvette top tutamadık. Orta alanda top kayıplarımız oldu. Süper Lig'de iki takımın sergilediği oyun daha mücadeleli ve pozisyonlu geçmeliydi. Ama maçın hakkı beraberlikti" şeklinde tamamladı.

MİLLİYET