Tamamı ahşap ve el yapımı olan koltuk takımı, çeşitli hayvan figürleri, dikiş makinesi, ütü masası, Karagöz-Hacivat, uçak, bisiklet, at arabası oyuncakları çocukların yanı sıra büyüklerin de ilgi odağı oluyor.

Ramazan ayında Hamamönü sokaklarına renk katan stantlar arasında amatör sanatçıların elinden çıkma usta işi eserler dikkat çekiyor. El yapımı ahşap oyuncak stantı ile her yaştan insana hitap eden Adnan Karagülle, emeklilik hobisi olarak nitelendirdiği eserleriyle Hamamönü'nde oyuncak meraklıları ile buluşuyor.

Üç yıl önce emekli olunca yapmaya başladığı oyuncaklar için "Bodrum katında amatörce başladım, şimdi talebe yetişemiyorum." diyen Karagülle'nin, tamamı ahşaptan ve el yapımı olan koltuk takımı, çeşitli hayvan figürleri, dikiş makinesi, ütü masası, Karagöz-Hacivat, uçak, bisiklet, at arabası oyuncakları sadece çocukların değil, büyüklerden de yoğun ilgi görüyor.

Herhangi bir satış yerinin olmadığını ve eserlerini ilk defa Hamamönü'nde sergilediğini söyleyen Karagülle "Buraya gelen insanlar önce şaşırıyor ve küçükken benim de böyle oyuncaklarım vardı diyerek nostalji yaşıyorlar." dedi.