Ege ve Akdeniz Bölgeleri Genç İş Adamları Federasyonu (EGAFED) tarafından Söke"ye yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı İlçe Kaymakamı İsmail Demirhan, Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi ve Söke Ticaret Odası Meclis Başkanı Behlül Er"e teşekkür plaketi verildi.
EGAFED"te bağlı Söke Genç İş Adamları Derneği"nin (SÖGİAD) ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte Ege ve Akdenizli iş adamları ile Söke İlçe Kaymakamı İsmail Demirhan, Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi ve Söke Ticaret Odası Meclis Başkanı Behlül Er bir araya geldi.
Etkinlikte Sökeli genç iş adamlarından övgü ile bahseden İlçe Kaymakamı İsmail Demirhan; “Bölgelerimiz ve ülkemizin iş adamları çok önemli. Bölgelerine yatırım yapan iş adamlarımız ülke ekonomisine büyük katkılar sağlıyor. Katkı sağlayan iş adamlarımızın önündeki prosedürleri aşmak ise bizlerin görevi. Ben görev yaptığım tüm yerlerde bu anlayışı ön planda tutmaya çalıştım, Söke"de de böyle olacak” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından İlçe Kaymakamı İsmail Demirhan"a hizmet teşekkür plaketini EGAFED Başkanı Efkan Ceylan takdim etti. SÖGİAD onursal üyesi ve Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi"nin plaketini de SÖGİAD Başkanı Tolga Coşkun verirken; Söke Ticaret Odası Meclis Başkanı Behlül Er ise plaketini EGAFED Genel Sekreteri Mithat Delen"in elinden teslim aldı. takdim etti. Ayrıca SÖGİAD Başkanı Tolga Coşkun tarafından önceki dönem SÖGİAD"ın başkanı olan ve şu anda EGAFED başkanlığı görevinin yanında Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) genel Sekreterliği görevini yürüten Efkan Ceylan"a da teşekkür plaket verdi.
Törende verilen plaketlerin Kütahya Genç İş Adamları Derneği (KUGİAD) üyeleri tarafından Kütahya"da özel olarak hazırlandığı belirtilirken; EGAFED Başkanı Efkan Ceylan Kütahyalı İş Adamlarına teşekkür etti.