Söke Belediyesi; MEDAŞ"ın önce elektrik şebekesini yer altına aldığı Atatürk Mahallesi"ndeki cadde ve sokakların düzenleme çalışmalarına hız verdi. Ticaret Lisesi ile İmam Hatip Lisesi arasında kalan sokaklarda kaldırım düzenleme çalışmaları yapılırken; aynı mahallede bazı sokak ve caddelerde de yol onarım çalışmalarının yapılacağı belirtildi.
Diğer taraftan; Cumhuriyet Mahallesi Milas Köprüsü alt bölgesinde bulunan yerleşim alanları ilk kez parke ve asfalt yolla buluştu. Bir süre önce kanalizasyon ve yağmur suyu hattı döşeme çalışmaları tamamlanan hayvan pazarı ve köpek çiftliğinin de bulunduğu bölgede ara sokakların parke yol döşemelerinin tamamlanmasının ardından asfalt çalışmalarına başlanıldı. Yaklaşık 70 hanenin bulunduğu bölgede yaşayan mahalle sakinleri parke ve asfalt yol çalışmaları ile tozdan kurtulduklarını söyleyerek Söke Belediyesi'ne teşekkür ettiklerini ifade ediyorlar.
Devam eden çalışmalar hakkında bilgiler veren Söke Belediyesi Şantiyeler Şefi Kadir Ateş; “Söke'nin her noktasına çalışmaların adaletli şekilde ulaşması için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Belirlenen asfaltlama programı dahilinde öncelikle geçen yıldan kalan alanlar başta olmak üzere tüm bölgelerde asfaltlama işlemlerimizi tamamlamak sezonu iyi değerlendirmek istiyoruz” diye konuştu.