İsabeyli Beldesi’nin farklı yönleriyle tanınan Belediye Başkanı Kuvvet Erim, yine örnek bir davranışa imza attı. Belediye Başkanlığına seçildiği dönemde belediyeye son model br makinesi kazandıran ancak operatör bulunamayınca kendisi direksiyon başına geçen Erim, İsabeyli içme suyu hattını da kendi elleriyle kazmıştı. İsabeyli beldesi ile Dallıca köyü arasında yapımı devam eden yol çalışmalarında planın ortasında kalan doğum büyüdüğü ev için Başkan erim yine iş makinesinin başına geçti. Çok az rastlanabilecek bir davranışa imza atan Başkan Erim, doğup büyüdüğü ve halen içerisinde yaşanılan evi kendi elerliyle yıktı.
Bir şehrin büyümesi ve gelişmesi için yolların önemini savunan Başkan Bekir Kuvvet Erim, göreve geldiği 2004 yılından beri beldenin gelişimi için yol ve altyapı çalışmaları yaptıklarını söyledi. ADÜ İsabeyli Yerleşkesi’nin oluşumunun ardından belde nüfusunun bir anda 2 kat arttığına işaret eden erim, “Yapılacak olan yatırımların önünü açıp şehrin gelişimini rahatlıkla sürdürmesini sağlamalıyız. Bunun neticesinde üniversite kampüsü çevresinde, ana arterlerde ve vatandaşlarımızın oturduğu evlerin çevrelerinde mevcut imar planında yer alan yolların açılması, dar olanların da genişletilmesi gerekliliği doğmuştur. Açılan yolların kanalizasyon, yağmur kanalı, su şebekesi gibi altyapı işleri de aynı hızda devam etmektedir. Şu anda belediye binası önünden tarihi kavak ağacına kadar olan Atatürk Bulvarı genişletme ve İsabeyli – Dallıca Köyü arası yol genişletme çalışmaları sürmektedir. Bu çalışmalar sırasında İsabeyli – Dallıca köyü yolu üzerinde bulunan şahsıma ait, çocukluğumu geçirdiğim dedemden kalma evi de yıkıyoruz. Hizmet için sınır tanımıyoruz” dedi.
Örnek bir çalışmaya imza atanan İsabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim’in kendi evini yıkması sırasında AK Parti İlçe Başkanı Erisin Esenlik, İl genel Meclisi Üyeleri Kadir Mutlu ve Ahmet Eker ile belediye meclis üyeleri de kendisine destek verdi.

20110923ay466737.jpg