İl Genele Meclisi Üyelerinden Mehmet Güler ve Ahmet Eker, yapılan oylamada Köylere Hizmet Götürme Birliği asil üyeliğine, köy Muhtarları Zeki Açık ve Nurettin Karabulut encümen üyeliklerine getirildiler.
Nazilli 5 No"lu sağlık Ocağında gerçekleştirilen toplantıya İl Genel Meclis üyeleri, 23 yeni seçilen muhtar olmak üzere toplam 59 köy muhtarı eksiksiz katıldılar. İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, İlçe Tarım Müdürü Sunay Güler, Sağlık Grup Başkanı Dr. Orhun Örer, İlçe Müftüsü Hasan Hüsnü Sula, Nüfus Müdürü Hacer Gürkaş, Aydem Elektrik A.Ş. Nazilli Şube Müdürü Şevket Öztunç ve Özel İdare Müdürü Yılmaz Tütüncüoğlu"da toplantıda hazır bulundu.
İlk toplantıda Birlik Encümen üyelerinin seçimi yapıldı. Yapılan seçim sonucunda MHP İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Güler 45, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Eker 41, Işıklar Köyü Muhtarı Nurettin Karabulut 53 ve Sevindikli Köyü Muhtarı Zeki açık 47 oy alarak yeni dönem için Birlik Encümen Üyeliklerine seçildiler. Düzenlenen ilk toplantıda köy muhtarları yeni dönem için yapılmak ve köylerinde bulunan eksiklikleri dile getirdiler. Toplantı sonunda bir açıklama yapan İl genel meclisi eski ve yeni dönem Üyesi AK Partili Ahmet Eker, CHP ve MHP koalisyonuna rağmen toplantıda seçildiğini ifade ederek “Aydında CHP ve MHP birlikte koalisyon kurarak İl Genel Meclisinde söz sahibi olmak istiyor. Aydın"da bu gerçekleşti. Ancak Nazilli"de köy muhtarlarımızın aldığı hizmetleri inkar etmediğini gördüm. Bu da koalisyona rağmen seçilmemde önemli bir etken oldu. Hepsine teşekkür ediyorum” dedi.