AYDINPOST HABER SERVİSİ-Aydın'da Mehmet Emin Beşharmak'a ait evin Bodrum katından tenekelerdeki 275 litre zeytinyağını çaldığı gerekçesiyle aranan 24 yaşındaki Y.G ve 23 yaşındaki F.Ç, olaydan bir gün sonra Yağcılariçi Çarşısı'nda çorba içerken kendilerini tanıyan Güven Timi'ne bağlı ekipler tarafından yakalandı. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olay, Adnan Menderes Mahallesi 503 Sokak'ta bulunan Mehmet Emin Beşparmak'a ait evde geçen pazartesi günü saat 22.30 sıralarında meydana geldi. Evin yakınına eski model bir otomobille gelen Y.G ve F.Ç, bodrum kattaki tenekelerde bulunan 275 litre zeytinyağını çalıp kaçtı. İki kişinin zeytinyağlarını yeşil renkteki otomobile taşıdığını gören bir kişi durumu polise bildirdi. Uzaklaşan araç Ilıcabaşı Mahallesi'ne girerek izini kaybettirdi.

Mobese görüntülerini inceleyen Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri otomobilde, daha önceden de çeşitli suçlardan poliste kaydı bulunan Y.G ve F.Ç'nin bulunduğunu belirledi. Şüphelilerin eşkal bilgileri diğer birimlere de verildi. Olaydan bir gün sonra saat 17.00 sıralarında Yağcılar Çarşısı'nda görev yapan Güven Timi'ne bağlı ekipler, şüphelileri bir lokantada çorba içerken yakaladı. 

İşlemleri tamamlanan iki kişi sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.(CEM ULUCAN) 

yag-hirsizlari.jpg