Edinilen bilgiye göre; dün akşam saat 21:00 sıralarında Atatürk Bulvarı üzerinde hizmet veren Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası hizmet binası kimliği belirsiz kişi yada kişilerce soyuldu. Soygunda hırsız yada hırsızların odanın giriş kapısının kilidini kırdıkları, ardından da odaya ait kasayı kırarak içindeki resmi evrakları ve az miktardaki parayı aldıkları tespit edildi.
Olayı odanın bulunduğu Apartmanda oturanların, yabancı kişileri görmesi sonucunda haberdar olduklarını söyleyen Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu “Olay gecesi evimdeydim ve ondanın bulunduğu apartmandaki komşular aradı. Biz de hemen odaya gittik ve içeri giren hırsızlar kapıyı kırmışlar. Ardından da kasayı kırdıklarını gördük.Başka bir şey almamışlar. Daha sonra Polise haber verdik ve polis inceleme yaptı. Komşular 3 kişiyi gördüklerini söylediler ve eşgal tespiti yaptılar. Polis hemen konuyla ilgili inceleme başlattı” dedi.
Pektaşoğlu, hırsız yada hırsızların Esnaf Odasına girmesini bir anlam veremediğini söylerken, gerekli güvenlik tedbirini alacaklarını dile getirdi. iha